Menu
Slanker lijken, zonder er iets voor te doen!

Slanker lijken, zonder er iets voor te doen? Geen dieet volgen of naar de sportschool gaan? Dat kan! Met de juiste kleding lijk je slanker, zonder ook maar een kilo af te vallen. Daarom delen wij de makkelijkste tips die ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerd, comfortabel én slank voelt.

Hoge hakken

Een van de bekendste tips om slank te lijken, is het dragen van hoge hakken. Het maakt je langer, dus lijken je benen smaller. Maar los van dat, zie je er ook nog eens geweldig uit. Kies je voor deze tip, dan raden wij je wel aan om een dunne hak met puntige neus te kiezen.

Je haar op de juiste manier dragen

Doe je haar in een hoge staart of knot en maak het niet te strak vast. Doordat je het niet te strak vastmaakt, zit het wat los en dat zorgt ervoor dat je gezicht slanker oogt.

Je 'good parts' accentueren

Door met je kleding aandacht te vestigen op jouw 'good parts' gaat de aandacht minder naar de delen van je lichaam waar je wat minder zeker over bent. Heb jij bijvoorbeeld een mooie slanke taille of ben je het trotst op je billen? Draag dan iets waar je slanke taille goed in uitkomt of trek een broek aan waarin je billen goed te zien zijn.

Sieraden doen het altijd goed

Een super eenvoudige tip: draag lange kettingen. Doordat jij een ketting draagt, gaat de aandacht naar je hals en lijken je schouders, heupen en benen automatisch slanker. Het dragen van veel armbanden en ringen slankt ook af, doordat je de nadruk op je handen en polsen legt in plaats van je bovenarmen.

Draag één kleur

Match je top met de kleur van je broek. Dit zorgt ervoor dat je een stuk minder 'vol' oogt. Het dragen van één dezelfde kleur zorgt ervoor dat de verticale lijn niet onderbroken wordt, wat je slanker én langer maakt. Lees ook hoe je de broekpak outfit voor business babes het beste kunt dragen!

Verticale strepen

Om terug te komen op hierboven: een verticale lijn doet het altijd goed. Ga voor een broek of shirt met verticale strepen en je zult een stuk smaller lijken. Dit effect kun je zelfs al bereiken door een broek te dragen met slechts één streep aan de zijkant!

Matte kleding

Matte kleding zorgt ervoor dat je benen dunner lijken. Glanzende items, zoals een glanzende jeans moet je zo veel mogelijk proberen te beperken, want dit laat je benen optisch voller lijken.

Kleding instoppen

Stop je topje of shirt in je broek of rokje om een slanke taille te creëren. Hierdoor wordt de aandacht naar de taille gevestigd. Een super eenvoudige tip!

Zwart kleedt af

Zoals velen van jullie misschien al weten: zwart kleedt af. Het laat je ten opzichte van andere kleuren, veel smaller lijken. Zwart op zwart dragen is een gouden tip en ziet er stijlvol uit. Speel met verschillende vormen en texturen.Terug naar Tips & Tricks