Menu
Slanker lijken zonder af te vallen? Het kan!

Slanker lijken zonder af te vallen? Met wat handige tips & tricks is het voor iedereen mogelijk om slanker te lijken zonder ook maar een kilo af te vallen. Houd rekening met onderstaande punten bij het samenstellen van je outfits en je lijkt meteen 'n stuk slanker.

Grote kettingen

Met een statement ketting lijken je schouders een stuk smaller waardoor ook je heupen en benen meteen slanker lijken. Daarnaast geldt ook dit jaar weer the bigger the better, dus met een statement ketting zit je altijd goed.

Streepjes broek

Een broek met verticale streepjes laat je benen een stuk slanker lijken. Zelfs een broek met maar één verticale streep aan de zijkant van je broek helpt al!

Verschillende lengtes in je outfit

Draag bijvoorbeeld een rokje met een lang vest eroverheen en je creëert meteen die prachtige endless legs.

A-lijn rok

Met een A-lijn rok leg je de nadruk op het smalste deel van je lichaam en daardoor lijk je meteen weer een stuk smaller. Daarnaast is dit item ideaal te combineren met vrijwel alles. Ideaal dus!

Kleuren & prints

Kleuren en prints in je outfit leiden af waardoor de aandacht niet naar je figuur gaat.

Hoge hakken

Draag je favoriete high heels en je benen lijken meteen optisch langer. En voor iedereen die na een dag hakken dragen last krijgt van pijnlijke voeten: hier lees je hoe je dit probleem oplost!

Draag zwart

Zwart is áltijd goed. Zwart kleedt in tegenstelling tot veel andere kleuren af en laat je daardoor optisch smaller lijken. We love it!

Terug naar Style tips