Menu
Slanker lijken doe je met deze broeken!

De feestdagen komen er weer aan en we weten allemaal wat dat betekent: gezelligheid, lekker eten en vooral de weegschaal vermijden. Laat je lekker gaan meid, zo hoort het ook! Genieten van elkaar, ons buikje rond eten en de sportschool mag gesloten blijven. Met deze broeken kun jij de gehele maand december uit de sportschool blijven en toch mooi slank ogen!

#1 Broek met verticale strepen

Trek een broek aan met verticale strepen, zo ga jij flink de hoogte in. Zo lijkt het in ieder geval voor mensen die je tegenkomt. Verticale lijnen werken optisch verlengend, in tegenstelling tot horizontale lijnen. Vrouwen met een lang postuur ogen altijd slanker aan dan mensen die wat kleiner zijn. Dit effect wil jij ook: trek een broek aan met zichtbare verticale strepen en het kilootje te veel is meteen verdwenen!

#2 Flared jeans: hallo slanken benen!

De flared jeans is ontzettend geliefd bij vele en wij begrijpen precies waarom. De broek met wijde pijpen laten je benen slanker ogen, zeker wanneer de flared broek precies zo lang is dat hij over je schoenen heen valt. Maar hoe kan dit dan? Verstop een goed paar hakken onder de broek, niemand zal door hebben wat je onder die wijde pijpen hebt verstopt. Hallo lengte, hallo slanke benen!

#3 Verstoppertje spelen: broek met hoge taille

Herinner jij nog die tijd dat low-waist jeans he-le-maal geweldig waren? De broek die precies onder je buik dicht ging én wat vonden we hem goed staan. Met de kennis van nu weten we beter. Een high-waist broek maakt je benen langer én je hebt de mogelijkheid om je kerstbuikje te verstoppen doordat de high-waist broek hoog opgetrokken zit.

Extra tips voor een slank ogend postuur

Sta jij het 's ochtend op en heb je het idee om vandaag een zwarte blazer aan te trekken? Combineer deze dan met een zwarte broek. Door je outfit van boven én van beneden in één kleur te houden zal de outfit je slanken doen lijken!

Het is zo verraderlijk: kiezen voor een oversized shirt om je kerstbuikje te verbergen, maar oversized kleding laat je altijd voller ogen. Weg ermee!

Terug naar Tips & Tricks