Menu
Sieradentrends summer '17

Sieraden geven je outfit net dat beetje extra touch wat ie nodig heeft. Vooral in de zomer geven de juiste sieraden je een vrolijke boost! Ook deze zomer zijn er weer nieuwe sieradentrends opgedoken die we graag met je willen delen. Zo weet je zeker dat jij deze zomer net zo straalt als de zon.

Minimalistische kettingen

Less is more! Waar we eerst nog massaal voor de statement sieraden gingen, kiezen we nu liever voor schattige, subtiele kettinkjes. Een ketting in rosé, goud of zilver of zelfs alle drie de kleuren gecombineerd: zolang je het maar fijntjes houdt, zit je altijd goed. Minimalistische kettingen zijn niet moeilijk om te vinden, je hebt ze namelijk met allerlei lieve figuurtjes en details. Bloemetjes, letters en dieren zijn helemaal in op dit moment.

Maximale oorbellen

Van zo fijn mogelijke kettingen gaan we naar zo groot en opvallend mogelijke oorbellen. Want less is more geldt zeker niet voor oorbellen deze zomer. De grote ringen uit de jaren '90 zijn weer helemaal terug! Deze oorbellen voeg je gemakkelijk toe aan iedere outfit; de ringen maken je stoere outfit met biker jack extra nonchalant en je schattige jurkje nog vrouwelijker. Extra handig: Bepaal zelf de grootte van deze oorbellen, ze zijn in vrijwel iedere maat te krijgen.

Allerlei soorten ringen

Net als kettingen, dragen wij ook graag subtiele ringen deze zomer. Wel combineren wij deze met (zo veel mogelijk) andere ringen, zodat ze alsnog goed opvallen. Kleine diamantjes mogen ook gezien worden.

Wij hebben vast de leukste sieraden uit onze shop geselecteerd, zodat je niet langer hoeft te zoeken. Shop ze voordelig bij YouStyle en voel je goed deze zomer! ♥

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.