Menu
Sieradencollectie Anna Orska via YouStyle

Anna Orska, één van de meest creatieve sieraden designers van Polen die de meest aparte en unieke sieraden ontwerpt, heeft een nieuwe collectie uitgebracht op TC REVL. Vanaf vandaag zijn haar geweldige sieraden verkrijgbaar bij TC REVL en dus ook via YouStyle.

Creativiteit ten top

Anna Orska is misschien wel de meest inspirerende sieradenontwerper van dit moment. In tegenstelling tot andere sieradenontwerpers, gebruikt zij materialen die op het eerste gezicht niet bruikbaar lijken en die niemand wilt hebben. In plaats van gebruik te maken van dure edelstenen en gouden kettinkjes, gaat Anna Orska het liefst zelf op jacht naar haar materialen. Op de stortplaats, in het bos, op het strand of in een bouwval: Ze is niet bang om haar handen vuil te maken en duikt letterlijk overal in. Haar ongekende creativiteit en haar magische handen zorgen voor unieke, handgemaakte sieraden. Dit zorgt er dan ook voor dat jij gegarandeerd de show steelt met deze unieke sieraden. En laten we eerlijk zijn, wie wilt dat nou niet?!

Van trashy naar classy

Anna Orska kwam met het idee voor haar sieradenlijn toen ze opgroeide in de Republiek van Polen. Ze ging regelmatig in de natuur en bij het oud vuil op zoek naar dingen die andere mensen niet meer nodig hadden. Zo gaf ze oude dingen een nieuwe leven en creëerde ze originele kwaliteitsproducten. Van trashy spullen naar de meest classy sieraden.

Benieuwd naar de Anna Orska sieradencollectie? Hieronder hebben we al een aantal prachtige, unieke sieraden van Anna Orska voor je op een rijtje gezet.

Terug naar Shopping