Menu
Shopping secrets voor koopjesjagers!

Shoppen is onze favoriete bezigheid! Wie houdt er nou niet van nieuwe dingetjes? Maar erg leuk vindt de portemonnee het niet altijd. Er is hoe dan ook altijd een reden om te shoppen, maar met deze shoptips kun jij ook lekker veel geld besparen!

Ga terug tijdens de sale!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je koopt iets ontzettend leuks met een behoorlijk prijskaartje eraan en een week later hangt hetzelfde item met een flinke korting in de winkel! Als je gekochte item binnen 2 weken na jouw aankoop in de aanbieding komt, heb jij het recht om het verschil terug te vragen! Wel moet het item ongedragen zijn en het kaartje dient er nog aan te hangen. Let dus op sales en profiteer hiervan!

Houd je aandacht op specifieke items!

Trends zijn leuk om te volgen, maar probeer prijzige trendy items te vermijden. Leg je focus meer op tijdloze kleding zoals jassen of een jeans. Ook items als basic overhemden en een little black dress gaan lekker lang mee en kun je het hele jaar rond dragen op diverse manieren. Je kunt ze tevens vaak ook cheap shoppen uit oude collecties. Niemand die ziet of jouw basic blazer van twee jaar geleden is! Trendy items horen er natuurlijk wel bij, maar let dan wel even goed op het prijskaartje!

Raak bevriend met een medewerker!

Een friend on the inside is ontzettend handig om te hebben! Deze kan jou namelijk als eerste vertellen over de nieuwste sales. Ook weet hij of zij altijd waar in de winkel de hottest items liggen. Als jullie BFF's worden, mag je misschien zelfs zijn of haar medewerkerskorting gebruiken!

E-mails en social media volgen is key!

Een shoptip die niet veel tijd en moeite kost is: volg je favoriete shops! Als je je bijvoorbeeld aanmeldt voor de e-mail nieuwsbrieven van shops, krijg jij bericht zodra er een sale aankomt. Soms kun je zelfs als op de e-maillijst staat profiteren van extra dingen, zoals als eerste mogen shoppen als de sale begint. Ook is het ontzettend handig om je favoriete shops op social media te volgen. Zij delen namelijk via deze platformen vaak extra kortingscodes. Daarnaast kun je ook winacties en extra aanbiedingen voor volgers tegenkomen.

Vraag om korting als je de kans krijgt!

Het is de laatste in jouw maat, maar er zit een klein gaatje in bij de naad. Dit is in principe een easy fix, je hoeft maar een beetje handig te zijn en het kost je niks om te laten maken. Toch is het jammer om dan de volle prijs te moeten betalen voor het item. Vraag dan aan de kassa of je er korting op kunt krijgen, aangezien het dus beschadigd maar de laatste is. De meeste shops zullen je in dit geval wel een kleine korting geven. Mooi meegenomen!

Bekijk de winkel en het aanbod heel goed!

Winkels zetten de dingen die het duurste zijn op de opvallendste plekken waar ook iedereen langsloopt. Je zult wat meer moeite moeten doen voor goedkopere kleding. Dit zul je het duidelijkste zien bij supermarkten. De goedkoopste liggen onderin en de dure producten liggen op ooghoogte, waardoor je even moet bukken om de lager geprijsde producten te zien en te kunnen kopen. Kledingshops doen dit ook, goedkopere shirts en broeken hangen in de hoeken van de winkels of liggen op hoge planken! Let hier op en je zult zien dat je flink kunt besparen.

Kortingscodes & YouStyle zijn je best friend!

Maak gebruik van kortingscodes! Veel webshops hebben heel regelmatig actiecodes beschikbaar waar je soms behoorlijk wat mee kunt besparen. En als het om kortingscodes gaat is YouStyle.nl the place to be! Wij hebben een breed aanbod aan webshops en van deze webshops hebben wij direct ook de beschikbare kortingscodes! Vergelijk diverse soorten kleding en shop via YouStyle om fijn geld te besparen met de actiecodes!

Hieronder hebben wij onze favoriete items met een fijn prijsje voor je verzameld! Have fun shopping!

Terug naar Tips & Tricks