Menu
Shop slim, shop bij een outlet!

Als je vaker onze artikeltjes leest, dan weet dat we gek zijn op twee dingen: fashion, en koopjes. We zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste trends en leuke outfits. Of het nou gaat om een zomers jurkje, een hip paar schoenen, of subtiele sieraden, wij zitten er bovenop. Maar helaas, ook ik heb geen geldboom in de tuin. Sterker nog, ik heb geeneens een tuin, ik heb een klein balkonnetje. Dus daar komt passie nummero twee om de hoek kijken: koopjes jagen!

Goedkope spullen, wat bedoel ik daarmee?

Even voor de helderheid, ik hou niet van troep. Goedkoop geproduceerde rommel dat na één keer dragen uit elkaar valt, daar schiet niemand iets mee op. Los van het feit dat het zonde is van mijn geld, is het ook nog eens doodzonde van alle gebruikte grondstoffen en energie, en dus slecht voor het milieu. Goedkope rotzooi probeer ik dus zoveel mogelijk te vermijden. Maar goedkope spullen van goede kwaliteit, daar ben ik gek op! Het is natuurlijk wel een uitdaging om mooie merkspullen voor een lage prijs te vinden. Het is tenslotte niet het hele jaar uitverkoop. Benieuwd naar waar ik mijn koopjes scoor?

Online horloge & sieraden outlet

Ik wist niet van het bestaan af, totdat ik er één tegen kwam! Een online outlet, gespecialiseerd in horloges en sieraden van bekende merken. Starlounge is zo’n outlet, met een ruim aanbod aan horloges, kettingen, armbanden ringen en meer. Het fijne hieraan is dat hun assortiment enkel bestaat uit goede merken, zoals Tommy Hilfiger, Boccia en Esprit. Kwaliteit dus! Maar dat voor zeer lage prijzen. Ik ben persoonlijk gek op dit soort webshops. Tuurlijk, bij sommige producten begrijp je waarom ze in de outlet staan. Ik ben bijvoorbeeld geen groot van van een knalpaars Ice-Watch horloge. Maar als je even de tijd neemt om te zoeken staan er ook echt pareltjes tussen. Dat maakt het juist zo leuk! Van een mooie klok van Mondaine bijvoorbeeld word ik wel enthousiast.

Er is natuurlijk ook een plek voor fashion!

Hoewel accessoires de outfit kunnen maken, zijn we natuurlijk ook altijd op zoek naar leuke schoenen, jurkjes, shirtjes enzovoort. Ook hiervoor geldt, bezoek eens een outlet. Batavia Stad in Lelystad is misschien wel de bekendste. Hier vind je talloze winkels van allerlei topmerken. Een ander minder bekent alternatief, is de Designer outlet in Roermond. Groter dan Batavia Stad, en naar mijn mening een beter aanbod. Roermond klinkt voor veel mensen erg ver weg, maar de outlet is vanuit heel Nederland prima te bereiken per trein. Het enige nadeel vind ik dat het soms heel erg druk kan zijn. Daarom zou ik altijd aanraden om lekker vroeg te gaan, of door de weeks.

Zo kun je in alle rust heerlijk shoppen!

Hoe werkt zo’n outlet eigenlijk?

Sommige mensen staan nog wel eens wantrouwig tegenover het outlet principe. Hoe kan het dat een winkel merkartikelen aanbiedt met zulke hoge kortingen? Eigenlijk is dit heel simpel. De spullen zijn vaak zo goedkoop doordat het restpartijen zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld modellen van een vorig seizoen zijn, die ergens zijn overgebleven. Hier is dus niks mis mee en alles is 100% origineel. Wat mij betreft dus een no-brainer!

Terug naar Shopping