Menu
Sexy kleden? Deze 6 items moet je volgens mannen dus echt NIET dragen..

Al zijn mannen niet de eerste wezens die wij om advies vragen als het om kleding gaat, vinden we het wel interessant om hun visie over iets te horen. Zo blijkt het dat ze toch best wel een uitgesproken mening hebben als het gaat op bepaalde vrouwelijke kleding items. Er zijn zelfs een aantal kledingstukken die zij echt afgrijselijk vinden en die wij vrouwen dus maar beter kunnen vermijden tijdens bijvoorbeeld een eerste date. Benieuwd over welke kleding items we het hebben?

Sailorpetje

Vele vrouwen zullen dit item ongetwijfeld in de kast hebben liggen, het sailor- of schipperspetje. Wij gebruiken dit petje om onze look helemaal compleet te maken, terwijl mannen dit petje juist compleet belachelijk vinden. Waar ga jij met je schip naartoe?

Crop top

Hoewel mannen wel van een bloot lichaam houden vinden ze dit kledingstuk echt een no-go. Waarom zou je over straat gaan in het shirt van je kleine zusje? Ze vinden het er gewoon vreemd en totaal niet sexy uit zien. Misschien toch maar een mooie blouse aantrekken wanneer je op stap gaat dan?

Bontjas

Zo lekker warm en cosy als deze jas is vinden mannen dit item verschrikkelijk en lopen ze het liefst een paar meter voor je uit. Ze willen niet met een gekleurde mammoet in de stad gezien worden. Wij zijn stiekem dol op dit item. Deze jas dient als bont vachtje en houdt ons lekker warm in de winter. Ruilen we de warmte van een man toch gewoon in voor deze jas?!

Oversized kledingstukken

Deze kledingstukken behoren zeker tot onze favoriet. Lekkere grote truien, comfortabele t-shirts en een baggy boyfriend jeans voor de meest comfortabele outfit. Mannen denken hier helaas anders over. Want ja, mannen zien nou eenmaal de vrouwelijke rondingen graag, en dat gaat niet in deze oversized kleding. Toch zijn wij vrouwen echt niet altijd van plan om in strakke en niet comfortabele kleding rond te lopen.. Jullie mannen dragen toch ook regelmatig die afschuwelijke trainingsbroeken?!

Flared pants

Deze broeken hebben echt een ongelofelijke comeback gemaakt. Waar we eerst een aantal jaar niet anders dan een skinny broek droegen zijn we deze steeds meer aan het inwisselen voor de wijde pantalon en de flared broek. En hier zijn we ook gelijk terecht gekomen bij een ander item wat mannen niet aantrekkelijk vinden. Deze flared broek had volgens hun in de jaren 70 moeten blijven.

Choker

Deze trend is nu wel al een beetje vervaagd en de mannen zijn daar maar al te blij mee. De choker is een lange tijd echt een fashion item geweest met allerlei verschillende soorten. Toch vonden mannen dit maar niks en deed het ze denken aan een honden halsband of nog naar de basisschool gaande meisjes. Dit is niet helemaal de vibe waarvoor we gingen..

Dankzij dit lijstje weet jij precies wat je niet moet aantrekken volgens de mannen. Maar het aller belangrijkste is dat jij iets draagt waar je je goed in voelt. Word jij nou ontzettend blij van de flared broek in je kast? Trek deze dan vooral lekker aan! Voel jij je goed, dan straal je dit ook uit. En daar kan geen enkel kledingstuk (of man) tegenop!

Terug naar Style tips