Menu
Schoenentrends zomer 2016

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van mode, interieur en een hoop meer. Helaas is het weer de afgelopen weken niet geweldig geweest, maar wij houden de goede hoop erin! Omdat wij er van houden om te schrijven over nieuwe trends en om je dan toch voor te bereiden op een heerlijke zomer, geven we je vandaag tips over de leukste en most on trend zomerschoenen.

De mooiste schoenen voor deze zomer

Wanneer het zonnetje door de dikke wolken heen zal breken, komen massaal de blote benen naar buiten en mogen de voetjes weer gezien worden. Je hoeft ze niet langer te verstoppen, want met een leuk nagellakje en een tof enkelbandje shine jij al met je blote voeten. Gelukkig zijn daarom dit jaar opnieuw de mooiste open zomerschoenen in de mode.

  • Kies voor veel kleur. Naast veel kleur is pastel ook een van de favorieten deze zomer. Denk aan melkachtige tintjes en metallics.
  • Heb je een feestje of ga je voor klassieke straatstijl? De plateau is deze zomer super stylish. Of je nou kiest voor een blokhak met een plateau of voor een sneaker met een dikke zool. De plateau mag deze zomer niet in je garderobe ontbreken.
  • Net als ieder ander jaar zijn ook dit jaar, de sandalen on point. We komen dit jaar vooral puntige sandaaltjes en hakken met bandjes of veters tot de enkel tegen. Uiteraard kunnen de sleehakken met franjes, de vrolijke sandaaltjes en de simpele pump met open tenen ook nog.
  • Al een aantal seizoenen is de witte sneaker een hot item. Dit jaar kun je kiezen voor een witte sneaker met klittenband. Je kunt het goed combineren met een sporty en casual outfit, maar ook is het leuk onder een mooi jurkje.
  • De veterschoen is ook dit jaar niet weg te denken uit onze garderobe. Brogues zijn de perfecte schoen die onder elke outfit kunnen. Ga je voor chic of ga je vandaag als hipster door het leven? Met brogues kan alles.
  • Tenslotte zijn de in Spanje populaire Espadrilles ook in Nederland niet te missen. De leukste modellen, printjes en kleuren maken jouw outfit helemaal af.

XQ - Teenslipper Sandalen Dames - Goud - Sandalen dames - Flip Flops dames XQ - Teenslipper Sandalen Dames - Goud - Sandalen dames - Flip Flops dames v.a. € 10,95.- Bekijk product via bol.com
Crèmekleurige dames sandalen Crèmekleurige dames sandalen v.a. € 145,00.- Bekijk product via bol.com
Dames beige sandalen Dames beige sandalen v.a. € 145,00.- Bekijk product via bol.com
Dames sandalen zwart Dames sandalen zwart v.a. € 30,99.- Bekijk product via bol.com

Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 125,00.- Bekijk product via bol.com
Witte Grote Torino-Sneakers Witte Grote Torino-Sneakers v.a. € 304,00.- Bekijk product via bol.com
Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 125,00.- Bekijk product via bol.com
Witte sneakers voor dames Witte sneakers voor dames v.a. € 125,00.- Bekijk product via bol.com

 

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.