Menu
Say it with clothes

Wij vrouwen weten maar al te goed dat je met kleding een hoop kunt zeggen. Met bijvoorbeeld een shirtje met een tekst erop of een uitdagende print laat jij zien hoe je denkt of bent. Je kan nu ook op bijna ieder shirt of kledingstuk wel een tekst vinden. Shirtjes met een tekst erop kunnen makkelijk gecombineerd worden en behoren daarom tot de 3 outfits die hieronder bij elkaar gezet zijn.

Denim on denim

Een trend die tegenwoordig steeds groter wordt is het dragen van denim on denim. Waar je vroeger nog raar werd aangekeken als je een spijkerjasje met een spijkerbroek droeg, is het nu helemaal in. Bij zo'n outfit kun je dan ook heel gemakkelijk een t-shirt of sweater met tekst opdruk dragen. Maak deze outfit af met een sneaker of een stoere metallic pump en jij bent klaar om hoofden te laten draaien op straat.

Rokjes & korte broekjes

Een andere goede combinatie met een shirt of sweater met opdruk is met een kort broekje of rokje. Hierdoor krijg je een flirty look en is hij perfect voor een date night of een avondje uit met vriendinnen! Je kunt je broekje of rokje een fellere kleur geven, aangezien je shirtje rustig is. Maak je outfit helemaal af met een stoere boot of laars en een trendy schoudertasje.

Patent leer look

Leer komt ieder jaar terug in de trends. Je gaat dit jaar een grote trend zien in lakleer. Deze glimmende variant is perfect voor een chiquere look en laat je outfit opvallen. Je kunt je statement shirtje dan combineren op twee manieren. Mix hem met de zachtere kleuren om een casual look te creëren of mix je shirtje met een fel item om je outfit net wat meer pit te geven.

Terug naar Style tips