Menu
Satijnen kleding: how to style!

Satijn zien we overal terug! Topjes, blousejes, rokjes of jurkjes de items zijn verkrijgbaar in duizenden varianten. Of je nu gaat voor een satijnen rokje in een lila kleur of een top in een panterprint, niets is te gek! Satijn is dé trend van het voorjaar en eindeloos te combineren! Hoe? Wij vertellen het je graag in dit artikel.

Satijnen rokje

Satijnen rokjes zijn verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. Zo kun je gaan voor een lange rok of een satijnen rokje met ruffles. De rokjes zijn op honderden manieren te stijlen, ga voor een crop top met leuke sandaaltjes voor een zomerse look of draag hem met een oversized trui in de koudere maanden. Wij zijn fan!

Satijnen blouse

Een outfit voor op kantoor of voor een avondje uit, met een satijnen blouse stijl je gemakkelijk beide looks! Combineer hem op kantoor met een mooie pantalon voor een business look. Ga tijdens een avondje uit voor een net rokje met een mooie hak. Tip: draag de satin blouse tijdens een dagje uit met een destroyed jeans, zo creëer je een casual look met een stoere touch!

Satijnen jurk

Naast een satijnen blouse of rokje kun je natuurlijk ook gaan voor een volledige satijnen outfit! Ga dan voor een jurkje in een satin look. Of je nu een avondje uit gaat, een dagje weg of een dagje naar het strand. Combineer hem met een mooie hak, sandaaltjes of je favoriete sneakers and you’re good to go! Wij houden ervan!

Mix en match

We hebben allemaal onze eigen kledingsmaak en stijl. Satijnen items sluiten hier helemaal bij aan! Door een satijnen top of blouse te combineren met je favoriete jeans behoud je volledig je eigen stijl. Combineer hem met je favoriete sneakers en sieraden om zo volledig je eigen stijl te rocken. Met satijnen kleding kun je alle kanten op! Hoe combineer jij het?

Terug naar Style tips