Menu
Rok combineren? Handige tips!

Rokjes zijn altijd te combineren. Zowel in het voorjaar als in het najaar bestaan de collecties weer uit verschillende soorten rokjes. Met prints, effen kleuren, korte of lange rokken: er zijn talloze rokjes in diverse vormen en materialen. Maar deze verschillende lengtes, kleuren en stoffen maken het je ook niet gemakkelijk! Want vraag jij je ook wel eens af hoe je je favoriete rokje het beste kunt combineren? Wij geven je handig stylingsadvies!

Plissé rok

De stijlvolle wijde plooirok is weer helemaal back on track en niet meer weg te denken uit het modebeeld! Een plissé rok ziet er niet alleen heel modieus uit, maar zit ook nog eens heel comfortabel. Draag deze rok met stoere enkellaarsjes, sneakers of juist hakken voor een feestje en combineer 'm met een stijlvol of juist basic shirt en je bent ready to go!

Kokerrok

Een kokerrok (ook wel midi skirt genoemd) is eindeloos te combineren en staat erg elegant en stijlvol. Combineer een zwarte of grijze kokerrok met een wit blouseje voor een elegante en zakelijke look of draag een kokerrok met een split voor een classy en sexy look. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk het complete aanbod goedkope rokken in onze kledingvergelijker.

Tutu

Voel je weer een ballerina met de tutu! De laatste tijd zijn tutu's weer helemaal on-trend en we love it! Combineer deze rok met een stoer statement shirt en toffe sneakers of bikerboots eronder. En voor een frissere dag maak je je look helemaal af met een stoer bikerjack erover. Verder kun je ook voor een chique look de tutu combineren met een stijlvolle top en een paar high heels eronder en niemand kan meer om jouw look heen.

Button front skirt

De button front skirt is een A-lijn rok met opvallende knopen aan de voorkant. Deze rok is al een hele tijd niet meer weg te denken uit de modewereld en wij snappen helemaal waarom! Ze zijn er in verschillende kleuren en stoffen zoals katoen, suède, leer en zelfs spijker. Combineer de rok met een niet te opvallend shirtje en de look is al meteen compleet!

Voor het gemak filterden wij alvast de leukste rokjes van dit moment uit onze shops, zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft te kiezen. Voor welke look ga jij?

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.