Menu
Rode lippenstift - niet alleen voor de feestdagen

De feestdagen zijn er! We zijn er zeker van dat velen van jullie enthousiast zijn over deze tijd van het jaar, niet alleen voor de feestjes en familietijd, maar ook voor de holiday-looks die jullie gaan samenstellen. De feestdagen zijn de perfecte tijd om te experimenteren met je looks, omdat je de mogelijkheid hebt om buiten de gebaande paden te denken. Velen van jullie zullen outfit inspiratie vinden op websites als Pinterest, Instagram en natuurlijk ook Youstyle. Laat ons je helpen om jouw look onvergetelijk te maken. Voeg een rode lip toe.

Als je maar één ding kunt doen om een feestelijk gezicht op te zetten, is ons advies om voor een gewaagde rode lip te gaan.

De juiste rood tint zorgt ervoor dat je er meteen sexy, verfijnd en verlicht uitziet van binnenuit. Het maakt een zwart jurkje (of een andere kleur) jurk af. De truc zit hem niet alleen in het vinden van de juiste tint, maar ook in het op de juiste manier aanbrengen ervan.

Rode lippenstift is voor altijd

Maar vergis je niet, rode lippenstift komt niet alleen van pas tijdens de feestdagen. Rode lippenstift is voor altijd, en dit is waarom:

Er zijn zoveel manieren om rode lippenstift te dragen

Rode lippenstift kan zoveel dingen betekenen, van een hoogglans tot een matte afwerking tot pure tinten en vlekken die hydrateren. Met rode lippenstift kun je spelen met nieuwe formules en texturen, en zelfs vloeibare poeders.

Rode lippenstift is onderdeel van je outfit

Alle dingen die je hoort over rode lippenstift waardoor je je beter bij elkaar voelde, zijn onmiskenbaar waar: rode lippenstift maakt je zelfverzekerd en levendig.

Rode lippenstift past bij alle huidskleuren

Veel vrouwen schrikken terug voor een gewaagde rode lip omdat ze bang zijn dat de kleur kan botsen met hun huidskleur, waardoor ze er bleek of vervaagd uitzien. Felrode lippenstift complimenteert een verscheidenheid aan huidskleuren en werkt goed met zowel natuurlijke als volledige make-up looks.

Rode lippenstift is een tijdsbespaarder

Met felrode lippenstift kun je afscheid nemen van lastige oog make-up en bloot gaan!

Rode lippenstift vergroot je zelfvertrouwen

Er is niets beter dan het gevoel van nieuwe make-up. Wetende dat je een nieuwe lippenstift hebt om te proberen, wordt het opstaan in de ochtend net dat beetje makkelijker! Als je de tint vindt die perfect bij je gelaatstrekken past, voel je je gegarandeerd geweldig - en als je je goed voelt, zie je er vanzelfsprekend ook geweldig uit.

Terug naar Tips & Tricks