Menu
Playsuits style je met deze 4 trendy bags

Playsuits en jumpsuits worden vaak door elkaar gehaald. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee? Een playsuit is niets meer en niets minder dan een korte jumpsuit. Vandaar dat je deze twee varianten vaak samen tegenkomt. Omdat playsuits kort zijn, zijn ze ideaal voor de zomerdagen. Je kan het item dragen voor diverse gelegenheden. Staat er een dagje naar het strand op de planning of staat er een avond uit met de girls in je agenda? Dan is dit hét ideale kledingstuk.

Style playsuits tot een complete outfit

Dat de korte jumpsuit het middelpunt van je outfit is, betekend natuurlijk niet dat je je look niet compleet mag maken met leuke accessoires. Houd er wel rekening mee dat je hierin subtiele keuzes maakt. Kies bijvoorbeeld voor minimalistische sieraden zoals layerkettingen. Pak het ook niet té uitbundig aan qua tas. Laat de playsuit voor dames het middelpunt zijn en style de rest van je look daar omheen.

Crossbodytas

Een crossbodytas en playsuits zijn altijd een goede match. Let er wel op dat het formaat van de tas niet al te groot is. Kleinere crossbodytassen zijn in dit geval het mooiste. De tas is handig en ook nog eens super trendy. De tassen hebben verschillende riempjes. Het riempje kan uit dezelfde stof als de tas gemaakt zijn, maar deze kan ook vervangen worden door een chain. Zo dient je crossbodytas stiekem ook gelijk als sieraad.

Clutch

Als je er voor kiest om een playsuit voor dames te dragen naar chiquere gelegenheden kan je het beste voor een clutch gaan. In tegenstelling tot de crossbodytas kan je met een clutch wel flink uitpakken. Dit is overigens geen must. Clutches geven je outfit direct een elegante touch.

Heuptasje

Voor een ietwat casual vibe kan je playsuits combineren met heuptasjes. Deze zijn zowel verkrijgbaar in stoere varianten als in vrouwelijkere modellen. Combineer een panterprint playsuit voor dames met een faux leather heuptasje en je festival outfit is bijna compleet. Heuptasjes en playsuits zijn natuurlijk ook super leuk voor andere gelegenheden!

Rieten tassen

Bij zomer vibes kunnen rieten tassen uiteraard niet ontbreken. De tassen geven je gelijk het idee alsof je je op een tropisch eiland als Bali bevind. Ze zijn ideaal voor een dagje naar het strand of een uitje naar de stad. Rieten tassen zijn super cute en maken je zomerse outfit helemaal compleet! Maak je outfit af met een hoedje en een paar slippers en je bent ready to go.

Own jij al leuke playsuits om met deze trendy tassen te stylen? Bekijk het aanbod playsuits van YouStyle en bestel jouw playsuit hier!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.