Menu
Paris Hilton x boohoo

De naam Paris Hilton zal vast wel een belletje rinkelen bij de meeste dames. Deze prachtige blondine staat onder andere bekend om haar stijl. Deze is dan ook opvallend roze, vol met glitters en ultra barbie . Het merk boohoo zullen velen inmiddels ook kennen. Paris Hilton is een samenwerking aangegaan met dit trendy merk en heeft een very Paris collectie uitgebracht!

De collectie van Paris Hilton doet veel denken aan de jaren 2000, dankzij de prints zoals luipaard, stofjes als velours en kleuren als roze. Ook heeft ze een bekende liefde voor chihuahua's en diamantjes, dus deze kom je in de collectie gegarandeerd tegen! Miss Hilton had tevens als doel, deze collectie makkelijk draagbaar te maken, voor een avondje uit of het dagelijkse leven.

Boohoo is een budgetproof merk, dat ondanks een samenwerking met een grote celebrity, de prijzen nog steeds fijn laag houdt. Je kunt nu dus tijdelijk deze toffe collectie van Paris Hilton lekker voordelig shoppen. Vooral nu de zomer eraan komt, zijn haar jumpsuits, jurkjes, topjes en shorts echte must haves!

Benieuwd naar de volledige collectie? Klik dan hier om deze te bekijken en te shoppen!
NOTFOUND

Terug naar Shopping