Menu
Panterprint: dé dierenprint van deze winter!

Het najaar is volop in gang en we hebben de nieuwste trends van dit seizoen alweer gespot. Er zijn diverse trends waar wij het graag over willen hebben maar onze nummer één blijft toch wel de panterprint die deze winter helemaal in is. Een panterprint combineren gaat makkelijk en is ook nog eens lekker opvallend. Een goede reden om het eens over dit kittige printje te hebben.

Maak met je panterprint outfit een statement

Ben jij iemand die graag opvalt en ben je niet bang om een goed dieren printje te dragen? Dan past deze outfit helemaal in jouw straatje. Iedere vrouw heeft nu namelijk een broekpak in haar kast liggen. Maar waarom zou je gaan voor een standaard blauw of zwarte variant wanneer je ook een broekpak kan dragen met een lekker drukke print? Je kunt een broekpak met panterprint goed combineren met een basic blouse of T-shirt en een schoen met een rustige kleur.

Panterprint met kleuren mixen en matchen

Jij kan de panterprint ook in de winter goed combineren met een vrolijk kleurtje. Hierbij maakt het niet uit of je voor een felle kleur gaat of juist een pastelkleurtje. Met een touch van panterprint maak jij je outfit helemaal af. Kies jij ervoor om je panterprint met een kleur te combineren? Zorg er dan wel voor dat je de print maar in één item terug laat komen. Anders word je outfit al snel te druk. Kies bijvoorbeeld voor een leuk panter rokje of een tas waar de panterprint in is verwerkt!

Een subtiele touch met panterprintjes

Durf jij het niet aan om een echt statement te maken of wil jij je outfit toch een beetje subtiel houden? Dan is de panterprint in de winter ook op een subtiele manier te dragen. Jij kunt voor safe spelen en toch meedoen met deze trend door bijvoorbeeld alleen een accessoire met panterprint dragen. Een goede manier om toch een panterprint outfit te maken is het gebruik van een panterprint schoen of een riem met deze print. Er is genoeg kleding waarbij wellicht maar een kleine touch aan panterprint is toegevoegd waardoor jij toch een leuke combinatie hebt.

Terug naar Must haves