Menu
Panterbroek: zo combineer je 'em!

De broek met panterprint is helemaal hot en mag weer gedragen worden. Maar waar combineer je deze broek mee?! Lees hier hoe jij deze print broek kunt combineren..

De broek als eyecatcher

De panterbroek is een geliefde variant als het gaat om prints. Je wilt deze broek natuurlijk zo goed mogelijk stylen. Toch is dit iets makkelijker dan dat je zou denken. Wanneer je de broek met panterprint als eyecatcher houdt, kan er vrijwel bijna niks mis gaan.

Combineer de panterprint broek met basics zoals een wit shirt of blouse. Ook de schoenkeuze is daarbij erg simpel, een leuke witte sneaker is al voldoende. Voor wanneer je naar buiten gaat kan je hier gemakkelijk een zwart leren jack over gooien (die jij waarschijnlijk toch al in je kast hebt liggen). Om het geheel af te maken kies je nog leuke sieraden uit zoals leuke ringetjes oorbellen en een mooie ketting. Heb jij nou eens zin in wat meer? Combineer de broek dan met een leuk sailors petje. Jouw outfit is ready to wear!

Mix er op los!

Hoewel er vaak wel fashion richtlijnen zijn bestaat er eigenlijk geen goed of fout. Zo ook bij de broek met panterprint. Waarom verleg je je fashion grenzen niet eens en combineer je de panterbroek met een ander leuk printje.. Het zal je verbazen wat voor leuke combinaties jij hier uit gaat halen! Mix de panterprint broek met streepjes of misschien wel een bloemenprint. Style de outfit af met bijpassende accessoires zoals een clutch en mooie zonnebril voor wanneer het lekker weer is.


Draag jij toch liever basis en nude kleuren? Lees dan ook eens onze blog 'Hoe rock je een nude look'?


Terug naar Trend watch