Menu
Overknee boots: hoe draag je overknee laarzen?

Ze zijn inmiddels echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Iedere modebewuste vrouw heeft een paar in haar gararobe: the overknee boots zijn on-trend. De hoge laarzen vallen precies over je knieën heen. De trend is niet alleen een mode item dus, maar ook lekker warm tijdens de koude wintermaanden. Vaak wordt de overknee laars geassocieerd met een ordinaire look. No worries. YouStyle komt met de allerleukste outfit combinaties zodat jij de overknee laarzen fashionable kunt combineren. Pssst. Shop de direct voordelig online via de kledingvergelijker van YouStyle!

#1 Je sweater weather look met overknee laarzen

De outfit waar we op het einde van de zomer allemaal een beetje naar toeleven: het sweater weather season is here. Deze comfy sweater kan perfect gecombineerd worden met de overknee laarzen: een on-trend combinatie die je lekker warm houdt. Trek je oversized sweather uit de kast en combineer hem met bijpassende overknee laarzen. Comfy and stylish!

#2 Overknee's over je skinny jeans

Overknee laarzen kunnen niet alleen zorgen voor een sexy of casual look, maar ook wanneer je in the mood bent voor een stoere look zijn ze dé perfecte uitkomst. Draag je overknee laarzen over je skinny jeans heen en maak de look compleet met een loszittende blouse, sweater, coltrui of blazer! Super stijlvol en ook nog eens lekker warm.

#3 Overknee's onder je rok

Ze staan niet alleen mooi over je favoriete skinny jeans heen, maar de overknee laarzen staan ook geweldig onder een rok. Je kunt zowel de mini rok als de midi rok gemakkelijk combineren voor een on-trend outfit. Kies jij ervoor om je laarzen te combineren met een mini rok? Combineer je outfit dan zo dat je look niet té sexy wordt. Stijl de combinatie: mini rok met overknee laarzen altijd af met een mooie blouse of oversized sweater.

#5 Jurkje met overknee laarzen

Je kunt de overknee laarzen combineren met een rok, dus ze kunnen ook prima onder een jurkje. Overknee laarzen zijn van zichzelf al vrij sexy, daarom is het verstandig om ze te combineren met een stijlvol jurkje. Denk aan de overhemdjurk, dit is net wat stijlvoller dan een strakker jurkje!

Zie jij het al helemaal voor je hoe je de mooie, lange overknee laarzen gaat combineren? Bestel dan nu direct een paar met de kledingvergelijker van YouStyle en betaal nooit te veel.

Terug naar Style tips