Menu
Outfit inspiratie met een flared jeans

De flared jeans is back and better than ever! Deze geweldige flared jeans voor dames past bij vrijwel ieder figuur. Ruil je skinny jeans in voor deze fashionable flared jeans. Wij vertellen jou hoe je deze jeans het best kunt stylen!

Wat is een flared jeans precies?

Misschien ben je nog wel helemaal niet bekend met de term 'flared jeans'. Hoogstwaarschijnlijk heb je ze wel al voorbij zien komen in de winkels of online. De flared jeans voor dames is een spijkerbroek met broekspijpen die steeds wijder uitlopen. In de jaren 70' een kleding standaard (zoek maar eens oude foto's van deze tijd op) en in onze modern tijd een trend die is teruggekeerd.

De flared jeans voor ieder figuur

Het fijne aan deze jeans is dat deze prima past bij welk figuur dan ook. Heb jij een peervormig, appelvormig of een rond figuur, en vaak nog wel eens moeite met het uitkiezen van een geschikte jeans? Dan is de flared jeans zeker het proberen waard. De meeste flared jeans zijn dan ook standaard een flared jeans met een high waist. Dit zorgt ervoor dat hij je curves en billen accentueert. Daarbij laat de jeans je benen ook nog eens langer lijken. Een perfect match als je het ons vraagt!

Outfit inspiratie

De vraag die nu waarschijnlijk in je opkomt: 'hoe kan ik deze flared jeans combineren?'. Gelukkig zijn er heel veel manieren waarop je deze jeans leuk kunt stylen. Om jou een paar ideeën te geven hebben we een paar outfits verzameld waarmee je je flared jeans kunt combineren.

Outfit #1 Buiten met boyfriend coat

Je flared jeans combineren met een stoere boyfriend coat of oversized blazer is een echte look. Laarsjes met een hak eronder en een leuke tas voor toch even die vrouwelijke twist. Voor een moderne en nette look kies je voor een donkere kleuren en een spijkerblauwe jeans.

Outfit #2 Datenight met een leuke top

Even iets totaal anders dan look nummer 1. We gaan de flared jeans combineren met een sexy top. Perfect voor datenight of een drankje doen in de avond. Om het casual te houden kies je voor een spijkerbroek of grijp je naar een flared jeans in het zwart. Combineer een kanten top met een flared jeans high waist. Met een jasje over je schouders en natuurlijk een paar mooie hakken zorg je voor de finishing touch van deze look.

Zonnebril Dames Pepe Jeans PJ5136C454 Zonnebril Dames Pepe Jeans PJ5136C454 v.a. € 34,00.- Bekijk product
Dames Muts Lapland - Jeans blauw Dames Muts Lapland - Jeans blauw v.a. € 39,95.- Bekijk product
Dames Sjaal Antarctica - Jeans blauw Dames Sjaal Antarctica - Jeans blauw v.a. € 79,95.- Bekijk product
Bruine riem dames leer - Leren riem donkerbruin - Taillemaat 95 - Jeans riem - Dames riemen jeans spijkerbroek Bruine riem dames leer - Leren riem donkerbruin - Taillemaat 95 - Jeans riem - Dames riemen jeans spijkerbroek v.a. € 16,95.- Bekijk product

Outfit #3 Office outfit met een blouse

Op zoek naar een outfit voor op kantoor? Ook hier is de flared jeans weer je beste vriend. Kies voor een flared jeans in het zwart of een spijkerkleurige. Combineer deze met een nette katoenen blouse, in het wit of lichtblauw. Wie zegt dat office kleding niet stylish kan zijn?

Outfit #4 Overdag met een print

Als je wel houdt van een kleurrijke en drukke outfit dan is er genoeg keuze voor jou. De flared jeans is namelijk ook in allerlei verschillende soorten kleuren en prints te vinden. Combineer deze met een lekkere trui of een jasje in dezelfde leuke print. Zonder enige moeite een outfit die helemaal van nu is!

Welke schoenen passen hier goed bij?

Onder deze fantastische broek horen natuurlijk ook een paar leuke schoenen. Combineer je flared jeans met een paar laarsjes met hak. Je broek en benen krijgen een lift waardoor je benen nóg langer lijken. Ook pumps passen hier dan ook perfect onder. Kies je toch liever voor een schoen zonder hak? Trek dan een paar loafers of sneakers aan die bij je gehele stijl past.

Hiden | Parel Enkelbandje - Enkelbandje Dames - Sieraad Dames - Hakken - Schoen accessoires | Hiden | Parel Enkelbandje - Enkelbandje Dames - Sieraad Dames - Hakken - Schoen accessoires | v.a. € 12,95.- Bekijk product
Dames tassen - dames handtassen - dames schoudertassen - dames portemonnees Dames tassen - dames handtassen - dames schoudertassen - dames portemonnees v.a. € 59,95.- Bekijk product
Dames tassen - dames handtas - dames schoudertas Dames tassen - dames handtas - dames schoudertas v.a. € 38,99.- Bekijk product
Dames tassen - dames handtassen - dames schoudertassen - Dames portemonee - Flora & Co tassen Dames tassen - dames handtassen - dames schoudertassen - Dames portemonee - Flora & Co tassen v.a. € 65,99.- Bekijk product

De lengte van je flared jeans

Twijfel je een beetje hoe lang je flared jeans precies moet zijn? Bedenk dan voor jezelf met welke schoenen je de flared jeans het liefst draagt. Kies je voor hakken, dan mag je de flared jeans best 'iets te lang' zijn wanneer je deze draagt zonder schoenen. Zo zal de flared jeans precies goed zitten met hakken. Draag je hem liever met platte schoenen? Kies dan voor een lengte die niet te lang is maar net de grond raakt zonder schoenen. Zo voorkom je dat je met een te lange flared jeans thuis komt!

Hoe wil jij deze flared jeans combineren?

Terug naar Style tips