Menu
Opvallende mouwen zijn hot!

De flared jeans hebben we ongetwijfeld al in onze kledingkast liggen, maar het wordt tijd om plaats te maken voor de flared mouwen. Jurkjes, blouses en tops met flared mouwen zijn helemaal on-trend. Ze zijn opvallend en maken je look daarom net wat specialer. Bovendien staat het vrolijk, speels en lief: dé ingrediënten voor de trend van deze zomer!

Maar vergeet zeker ook niet de mouwen met ruches, ruffles, cut-outs en kant. Net als de flared mouwen geven deze mouwen je outfit nét die extra boost om je er onwijs fashionable uit te laten zien. Je kunt deze mouwen eindeloos combineren en stylen hoe jij wilt. Om de schattige mouwen wat stoerder te maken, draag je er een leren rokje bij of stoere biker boots. Voor de streetstyle look zijn je favoriete jeans en sneakers onmisbaar. En om de mouwen extra schattig te maken, ga je voor deze opvallende mouwen op een jurkje of combineer je ze met een rokje.

Inspiratie nodig? Hieronder vind je een aantal leuke, opvallende mouwen uit onze shop. Mix and match je favoriet!

NOTFOUND

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.