Menu
Onverwachte kleurcombinaties

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je steeds maar hetzelfde draagt? Nieuwe kleren kopen is dan niet de enige optie om je looks wat op te frissen. Diverse kleuren zul je vast wel in je kast hebben hangen en onverwachte kleurcombinaties kunnen ervoor zorgen dat jij eruit ziet als nieuw!

Standaard combinaties zoals zwart met wit, alles zwart of alles wit en andere neutrale kleuren, kennen we wel. Dit zijn dan ook de meest logische kleurcombinaties. Hier is uiteraard ook helemaal niks mis mee, maar iets nieuws proberen kan ook zeker geen kwaad! Wij hebben de top onverwachte kleurcombinaties voor dit seizoen daarom voor jou op een rijtje gezet!

Blauw en geel

Laten we direct beginnen met de kleur die de meeste vrouwen het lastigste vinden om te combineren: geel. Blauw combineer je super easy met geel, en denim is ook blauw! Een jeans heb je sowieso in je kast hangen, geel staat hier ontzettend knap op. Een onverwachte kleurcombinatie die eigenlijk heel simpel is!

Rood en roze

Je zult vast ooit gehoord hebben dat roze en rood niet samengaan, maar niets is minder waar. Deze combinatie zorgt voor een interessante en opvallende look. Probeer wel prints te vermijden als je deze twee kleuren combineert. Durf je niet een hele outfit aan in kleur? Ga dan bijvoorbeeld voor een basic zwarte jeans gecombineerd met een roze top en rood jasje. Trendy en zeker voor iedereen draagbaar!

Groen en roze

Hou je van (licht)roze en wil je deze kleur echt op laten vallen in je look? Draag deze dan met groen (Jade groen is het mooist). Deze onverwachte kleurcombinatie zorgt ervoor dat je roze item mooi opvalt. Tevens creëer je met deze combi een super fashionable look. Probeer bijvoorbeeld een groene pantalon met een roze bloesje. Groen zal zeker niet de eerste kleur zijn waar je aan denkt als je roze wilt combineren, maar geloof ons, het werkt!

Geel en zilver

Twee grote kleurentrends dit seizoen, los van elkaar, zijn zilver en geel. Als je deze twee combineert, krijg je een opvallende en aparte look. Deze onverwachte kleurcombinatie is echter super trendy! Normaal zou je denken dat je zilver alleen met neutrale kleuren mooi kunt combineren, maar met geel is ook heel knap! Bijvoorbeeld een zilver jurkje met gele accessoires is zeker een leuke look om uit te proberen! Too much? Een metallic geel item met zilver is dan een wat zachtere combinatie.

Shop hieronder onze favoriete items in deze trendy kleuren en maak knappe, onverwachte maar zeer fashionable combinaties!

Terug naar Trend watch