Menu
​Nette schoenen: de trends voor deze winter!

Heb jij al leuke outfits in de kast hangen voor de komende winterperiode? Kies je voor de combinatie van een nette blouse met een pullover, of ga je dagelijks in een pak naar het werk? Het feit dat steeds meer werknemers thuis aan het werk zijn, maakt dat het pak steeds vaker in de kast blijft hangen. Met een pak aan de keukentafel is immers niet noodzakelijk! Het feit dat we vaker vanuit huis werken heeft ook invloed op de schoenen die we dragen. Wat zijn de trends voor deze winter? Welke nette schoenen mogen niet in je kledingkast ontbreken? In dit artikel lees je er meer over.

Tip: kijk eens bij de Herenschoenen winkel! Er worden hier regelmatig nette schoenen met korting aangeboden. Ideaal, wanneer je de garderobe van een paar nieuwe schoenen wilt voorzien.

#1: niet altijd puntschoenen onder een nette outfit

Onder een maatpak dragen veel mannen nog altijd puntschoenen. Bij een business casual outfit zijn de puntschoenen echter geen vereiste. Daar komt bij dat er zelfs bekende Nederlanders zijn, die hun sneakers onder een pak dragen. Overweeg eens om een dergelijke outfit te combineren met nette sneakers! Sneakers behoren tot de trends van deze herfst en winter. In het bijzonder de witte of zwarte sneakers, welke een neutrale en daarmee ietwat zakelijke uitstraling hebben.

#2: puntschoenen met meerdere kleuren

Naast het feit dat sneakers aan populariteit winnen, zijn ook de puntschoenen met iets meer kleur in trek. In het verleden koos men bij een bezoek aan een schoenenwinkel in Eindhoven of Amsterdam direct voor de zwarte of bruine puntschoenen van leer. Onder meer Hugo de Jonge is een voorbeeld van een bekende Nederlander, die afwijkt van deze standaard. Puntschoenen met meer kleur zijn de trend van dit moment! Heb jij ze al in de kast staan?

#3: schoenen met een iets hogere hak

Wie denkt dat schoenen met een hak enkel voor vrouwen bedoeld zijn heeft het mis! De herenschoenen van dit moment worden steeds vaker voorzien van een stevige hak. Vanzelfsprekend is de hak onder een mannenschoen niet te vergelijken met die van een vrouwenschoen. Een dikkere zool aan de achterzijde van de herenschoen biedt meer comfort tijdens het wandelen. Zeker puntschoenen met een hele dunne zool kunnen na verloop van tijd voor irritaties zorgen aan je voet. Met een wat dikkere zool en hak ga je deze irritaties tegen.

Terug naar Advertorial