Menu
Nederlandse kledingmerken: de beste op een rij

Als je in je kledingkast kijkt, zul je vast veel verschillende merken zien. De kans is groot dat een aantal van die merken Nederlandse roots hebben. Er zijn namelijk ook best veel Nederlandse kledingmerken waar we zeker ook trots op mogen zijn. Hieronder vind je ons lijstje van de beste Nederlandse modemerken!

Guts & Gusto

Bij Guts & Gusto vind je de meest trendy fashion, schoenen en accessoires. Je had misschien niet verwacht dat dit merk ook uit Nederland komt, maar jawel hoor. Guts & Gusto biedt alleen de beste kwaliteit en ook wekelijks wordt het assortiment aangevuld met nieuwe toffe items!

HEMA

Het kan bijna niet Hollandser dan HEMA. Bij HEMA kun je alles vinden. De stijl van het merk blijft zichtbaar en herkenbaar omdat het merk alles zelf ontwerpt. HEMA staat voor eerlijkheid, eenvoud, kwaliteit en duidelijkheid. Welbekend en al jaren een van de meest geliefde Nederlandse modemerken!

CHASIN'

Vooral mannen zullen bekend zijn met dit toffe jeansmerk. Bij CHASIN' shop je behalve top kwaliteit jeans ook andere kleding en accessoires. CHASIN' is er voor mannen die grenzen durven te verleggen. Het merk is geïnspireerd door de energie en no-nonsense attitude van rock sterren. Dit is dan ook goed te zien aan de gave designs en stijlen! Als het gaat om mannenkleding is CHASIN' zeker weten een Nederlands kledingmerk waar we trots op mogen zijn.

DENHAM The Jeanmaker

Een Engelse jeanmaker is dit merk in Amsterdam begonnen. Het doel was om jeans te maken van premium kwaliteit. Het succes van DENHAM groeide heel snel en tegenwoordig shop je er veel meer dan alleen jeans. Diverse soorten kleding en accessoires vind je nu bij DENHAM voor hem, haar én voor kids!

Hunkemöller

Je zult het misschien niet geloven maar Hunkemöller komt toch echt wel uit Nederland. Aan de naam is het in ieder geval niet te raden. Hunkemöller zorgt ervoor dat wij de laatste lingerietrends nooit missen en dat maakt ons heel blij!

Sissy-Boy

Sissy-Boy gaat verder dan alleen kleding. Je vindt naast kleding bijvoorbeeld ook woonaccessoires. Het assortiment is ontzettend multifunctioneel: shop in één winkel nieuwe kaarsen en notitieboekjes maar ook kleding en schoenen.

Goosecraft

Voor leren items kun je heel goed terecht bij Goosecraft. Het merk blijft continue nieuwe patronen en materialen ontwikkelen, zodat het interessant blijft en de items gewild blijven! Qua kwaliteit is dit zeker een van de beste Nederlandse modemerken.

De top Nederlandse kledingmerken

Onze favoriete Nederlandse modemerken staan dus hierboven. Heb jij nog meer favorieten? Laat het ons weten. Je kunt hieronder in ieder geval wel een aantal van onze favoriete items van de bovenstaande shops vinden!

Terug naar Shopping