Menu
Musthaves waarmee je elke outfit stijlvol maakt

Loop jij doordeweeks ook het liefst op een paar comfy sneakers gecombineerd met een casual outfit? We weten allemaal hoe comfortabel die oversized trui en die casual jeans zit. Maar hoe zorg je voor een stijlvolle outfit voor als je naar een meeting of belangrijke afspraak gaat? Je outfit stijlvol maken gaat heel eenvoudig en je hebt er maar een paar items voor nodig. Benieuwd welke musthaves dit zijn? Lees snel verder en get inspired!

Witte blouse

Een witte blouse is al jaren favoriet in modeland en doet het altijd goed. Combineer 'm met een pantalon voor een chique look of met een jeans voor een meer casual look en je bent ready to go.

Donkere jeans

Donkere jeans zijn perfect te combineren met vrijwel alle items en daarom hoort deze musthave zeker thuis in jouw garderobe. Heb jij 'm al aan jouw garderobe toegevoegd?

Trenchcoat

De trenchcoat is de perfecte jas om je look stijlvol te maken. Tegenwoordig vind je deze jas in verschillende soorten en maten waardoor je 'm vrijwel altijd kunt dragen. Het maakt niet uit of het winter of lente is; een trenchcoat doet het altijd goed.

Pumps

Dé schoen waarmee je elke casual look in één klap classy maakt: pumps. Ook al draag je een basic shirt met een destroyed jeans, met een paar pumps eronder verandert je look meteen van casual naar stijlvol. En heel vrouwelijk natuurlijk, daar houden we van! :-)

Blazer

Voeg een blazer toe en je garderobe is al compleet. Dit item kun je ieder seizoen dragen en kan gecombineerd worden met vrijwel je gehele garderobe; met een blouse, destroyed jeans, trui of shirt, het kan allemaal. Een echte musthave dus!

Zwart jurkje

Zwarte jurkjes doen het altijd goed en zijn dé oplossing als je even niet weet wat je aan moet. Met een black dress maak je je look meteen stijlvol en je bent ready to go. Combineer 'm met een paar hakken of juist met boots voor een stoere look. Zo makkelijk kan het zijn!

Statement mini bags

Kleine tasjes zorgen niet alleen voor een schattig effect, maar geven je look ook een stijlvolle touch. Vooral tasjes met goud- en zilverkleurige details zijn helemaal hot dit jaar. Maak je look compleet met een mini bag en je gaat stijlvol de deur uit.

Blokhakken

Voor wie liever die hoge pumps vermijdt zijn blokhakken de ideale oplossing. Ze zorgen niet alleen voor een stabiele houding en pijnloze voeten, maar staan ook nog eens heel classy.

Streepjes shirts

Streepjes gaan nooit uit de mode en ook dit jaar zijn ze helemaal on-trend. Niet alleen zwart met wit is hot, ook andere kleuren zijn dit jaar helemaal in. Kortom: met streepjes zit je altijd goed.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.