Menu
Musthaves voor jouw lente/zomer shopping list

Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe musthaves die je aan je shopping list kunt toevoegen. Maar welke items moet je deze lente en zomer nou écht in je kledingkast hebben liggen? Wij laten je de musthaves voor jouw lente/zomer shopping list zien. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze musthaves afvinken van je shopping list en je loopt er ook deze lente en zomer weer fashionable bij. Happy shoppings!

Een pantalon

Wil je tijdens warmere dagen toch een lange broek aan? Dan zit je met een pantalon helemaal goed. Door de dunne stof en wijdere pijpen zit deze broek lekker luchtig én heb je meteen een classy look. Wat wil je nog meer?

Playsuits

Je trekt 'm in 2 seconden aan en ziet er meteen comfy, trendy en super cute uit: de playsuit. Deze korte variant van de jumpsuit heeft de afgelopen tijd de modewereld veroverd en wij begrijpen heel goed waarom! Leuk voor op een festival, overdag op het strand of tijdens een feestje. Draag je favoriete playsuit met 'n paar gympen voor een casual look of maak 'm chique door er een paar killer heels onder te dragen en je bent al ready to go. Kortom: een echte musthave!

Shorts

Denim shorts, shorts met een printje of casual shorts: ook deze lente en zomer horen ze weer in je garderobe thuis. Met borduursels, lange zakken en destroyed details; het kan allemaal.

Slip on

Hét ideale schoeisel voor aankomende lente en zomer is toch wel de slip on. Je trekt deze schoenen makkelijk aan en uit en zijn daarom ideaal tijdens warme dagen. Daarnaast lopen ze niet alleen heel erg comfortabel, maar staan ook erg leuk onder iedere outfit.

Een spijkerjurk

Denim is ook dit jaar weer helemaal hot en ook deze lente en zomer blijven we veel denim zien. Vooral het spijkerjurkje is een echte musthave welke je zeker aan je shopping list kunt toevoegen.

Jurkjes met open rug

Jurkjes doen het altijd goed. Kort, lang, wijd of strak: het kan allemaal. Ga deze lente en zomer voor een backless jurkje en je look ziet er meteen sexy en stijlvol uit.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.