Menu
Musthave voor je garderobe: de denim jack

We zien ze ieder jaar weer terug: de spijkerjas. De jasjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, ga voor een oversized model, een lang model of een cropped model. Naast de verschillende modellen zijn ze ook nog verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Wat ons betreft het perfecte zomerjasje! Waarom dit jasje niet mag missen in jouw garderobe lees je in deze blog. Voor meer inspiratie voor denim looks, klik hier.

Gemakkelijk te combineren

Net als een spijkerbroek kun je een denim jack eindeloos combineren! Bijna iedere outfit kun je wel combineren met een spijkerjasje. Draag hem over je favoriete zomerjurkje of combineer hem met een mooie pantalon. Ook denim on denim is helemaal hot! Draag je favoriete jeans en combineer deze met een spijkerjasje. De look helemaal rocken? Ga dan voor een denim jack in dezelfde kleur als je jeans!

Een spijkerjasje voor iedereen

De jasjes zijn er voor iedereen. Door de verschillende modellen en uitvoeringen is het item geschikt voor iedere kledingstijl. Een spijkerjas met allerlei leuke badges, een roze variant met een toffe print of een oversized destroyed denim jack, door de vele uitvoeringen vind je altijd het model dat bij je past.

Draagbaar in (bijna) ieder seizoen

Of het nu zomer, lente of herfst is een spijkerjasje is altijd goed. Draag hem in de herfst over je favoriete trui, in de lente als tussen jasje en in de zomer tijdens de late avonduren. Wist je dat er ook gevoerde spijkerjassen zijn? Deze zou je prima kunnen dragen in de winter, mits het niet vriest natuurlijk.

Tijdloos

Ten slotte is een denim jack natuurlijk tijdloos. De jasjes zijn al jarenlang helemaal hot en trendy. Voor welk model je ook gaat, je kunt alle kanten op! Voor welke spijkerjas ga jij?

NOTFOUND

Terug naar Must haves