Menu
Must have: sieraad met geboortesteen

Mooie sieraden maken je look helemaal compleet. Tevens kunnen sieraden je positieve features extra benadrukken. Denk maar eens aan een ketting die je decolleté mooi uitlicht of oorbellen die de aandacht naar je jukbeenderen leiden.

Zoek jij een passend sieraad bij je outfit? Dan hebben we een tip voor je. Wist je namelijk dat de maand waarin je geboren bent gekoppeld is aan een kleur en edelsteen? Hoe leuk is het om jezelf (of iemand anders) een sieraad met een geboortesteen cadeau te doen. Vind je the real deal iets te prijzig? Je kunt ook gewoon de geboortekleur nemen en in die kleur een mooi sieraad uitkiezen. Een uniek cadeautje!

Januari: Dieprood - Granaat

Tijdens crisissituaties is granaat de perfecte steen. Deze steen geeft namelijk kracht, doorzettingsvermogen, energie, zelfvertrouwen en wilskracht. De kleur die het beste bij jouw geboortemaand past is dieprood en laat rood nou net dé kleur voor aankomend seizoen zijn!

Februari: Paars - Amethist

Amethist geeft je inzicht in je gedrag en de keuzes die je maakt. Daarnaast helpt deze steen je ook om slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Dus ben jij een echte shopaholic en ben je geboren in de maand februari? Dan is een sieraad met deze steen het perfecte cadeautje voor jezelf. Denk bijvoorbeeld aan een ring waarin deze steen is verwerkt of een prachtige halsketting.

Maart: Helderblauw - Aquamarijn

De steen aquamarijn heeft een kalmerende werking en is daardoor de juiste steen om te dragen wanneer er zaken afgerond moeten worden. Dus heb jij een belangrijke presentatie op school of op je werk? Draag dan een een sieraad met een helderblauwe aquamarijn en je voelt je al snel een stuk vrolijker en relaxter.

April: Kristalhelder - Diamant

Ben je geboren in april? Lucky you! De edelsteen die perfect bij jou past is een diamant en welke vrouw houdt daar nou niet van?! Een mooie kristalheldere diamanten ring of armband; het past allemaal bij jou. Daarnaast versterkt een diamant ook de werking van andere stenen.

Mei: Donkergroen - Smaragd

Geboren in mei? Dan past de smaragd in de kleur donkergroen perfect bij jou. Deze steen stimuleert liefde, positiviteit en laat je genieten van het leven. Dit heeft weer een positieve werking op vriendschappen en relaties. Donkergroen is tegenwoordig helemaal on-trend, dus het sieraad is makkelijk te combineren met je outfit.

Juni: Lila - Zoetwaterparel

De parel werkt positief en helpt bij het verwerken van verdriet. Daarnaast ziet een sieraad met een parel er ook nog eens prachtig uit. Het ideale cadeau voor iemand die zich in een moeilijke tijd bevindt om zo een hart onder de riem te steken.

Juli: Fuchsia - Robijn

Robijn maakt sterk en geeft kracht en energie. Ook stimuleert deze steen enthousiasme, spontaniteit en passie. Bij mensen die geboren zijn in juli hoort een robijn in de kleur fuchsia.

Augustus: Limegroen - Peridoot

Is het tijd om je eigen pad te volgen? Peridoot maakt zelfstandig en helpt je hierbij. Daarnaast helpt deze steen ook om je eigen fouten te erkennen en te corrigeren en om schuldgevoelens en opgekropte emoties los te laten.

September: Blauw - Saffier

Saffier zorgt voor een heldere geest en helpt om doelgericht en geconcentreerd te denken waardoor bepaalde psychische problemen (bijvoorbeeld hallucinaties) tegen worden gegaan.

Oktober: Roze - Opaal

Opaal maakt vrolijk, levenslustig, optimistisch en spontaan en is een activerende en beschermende steen. Daarnaast heeft deze steen een positieve werking op het geheugen, infecties, koorts en de ziekte van Parkinson. Voor mensen die geboren zijn in de maand oktober past de kleur roze hier perfect bij.

November: Okergeel - Topaas

Deze steen helpt je om je eigen weg te vinden en te vertrouwen op je eigen kennis en wijsheid. Verder stimuleert deze steen ook eerlijkheid, openheid, waarheid, vreugde, voorspoed en het verbrandingsproces.

December: Azuurblauw - Turkoois

Turkoois is een beschermende steen welke een positieve werking heeft op stemmingswisselingen, depressie en paniekaanvallen. Doordat de steen inzichtgevend werkt laat het jou zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat daardoor een slachtofferhouding tegen.

Terug naar Must haves