Menu
Must have schoenen voor mannen

Schoenen spelen een essentiële rol in elke outfit. Als je er goed en stijlvol uit wilt zien, is het belangrijk om de juiste schoenen te dragen om je outfit compleet te maken.

Waarom zijn schoenen belangrijk?

We weten zeker dat je iemand kent die bijna geen tijd en aandacht besteedt aan het kopen van goede schoenen. Ze dragen ze vaak helemaal niet eens. Misschien ben je zelfs die persoon. De meeste mannen die we kennen, kunnen de paar schoenen die ze hebben op één hand tellen. Maar de realiteit is dat kwaliteitsschoenen een van de meest essentiële items zijn die een persoon kan bezitten.

Schoenen zijn een langetermijninvestering

Zelfs als je eenmaal volwassen bent en niet meer groeit, kan je levensstijl ertoe leiden dat broeken en overhemden niet meer passen zoals vroeger. Maar de voeten van een persoon blijven vrijwel altijd even groot als ze volwassen zijn. Je kunt een paar schoenen van hoge kwaliteit jarenlang en zelfs decennia achter elkaar dragen. Met andere woorden, het kiezen van de juiste schoenen kan letterlijk jarenlang meegaan.

Gelukkig kunnen wij jou in de goede richting wijzen. Van boodschappen doen tot het bijwonen van een formeel gala, we hebben een selectie gemaakt van stijlvolle herenschoenen die elke man in zijn garderobe zou moeten hebben.

Sneakers

Een paar comfortabele maar stijlvolle hardloopsneakers is een must have voor elke garderobe. We hebben een aantal tips voor het kiezen van het juiste paar. Kies voor veelzijdigheid een stijl met minimale branding. Heldere kleuren werken ook goed voor een statement street-look. Witte sneakers zien er binnen een paar weken geslagen en gekneusd uit, dus een goede schoenverzorgingsroutine moet in orde zijn.

Leren laarzen

Een paar leren veterlaarzen is een must have voor de wintergarderobe van elke man. Kies voor een enkelhoge, zwarte of donkerbruine laars voor een casual, scherpe esthetiek. Je kunt je broek ook over de bovenkant van de laarzen trekken voor een meer conservatieve look.

Loafers

Laag en vetervrij, loafers zijn een steunpilaar van smart casual kleding en zijn een favoriete schoenstijl voor de zomermaanden. Een paar bruine loafers past bij verschillende paletten en is geschikt voor zowel casueel als formele looks.

Terug naar Must haves