Menu
Must have: Minimalistische Sieraden!

Minder is meer! Ook als het gaat om sieraden, zal dit goed te zien zijn. Deze trend houdt al een tijdje aan en dat maakt ons heel blij. Je kunt met minimalistische sieraden lekker mixen en matchen, ook met kleuren. Hieronder lees je wat voor pieces wij tof vinden.

Mini rings

Het leukste aan minimalistische ringen, is dat je er meerdere tegelijk kunt dragen zonder dat je hand er uit gaat zien als die van een robot. Draag een paar simpele dunne ringetjes op elkaar op 1 vinger, of doe er een of twee op een aantal vingers. Mini midi-ringetjes zijn ook superleuk en geven een speelse look!

Oorbelletjes

Iedereen herinnert zich de dagen dat enorme oorbellen dé way to go waren. Nu nog zijn statement oorbellen heel leuk. Maar wat wij veel leuker vinden zijn minimalistische oorbellen. Simpele oorringetjes geven een edgy look. Knopjes met een klein rondje, vierkantje of driehoekje bijvoorbeeld, staan weer heel elegant. Je kunt dus ook met minimalistische oorbellen veel verschillende soorten looks creëren.

Kettingen

Je kunt met minimalistische kettingen ook verschillende kanten op. Heel classy staat een simpel kettinkje met een mini bedeltje of plaatje zoals een driehoekje of ananasje. Ook zonder zonder bedeltje staat dit heel mooi. Maar wat je ook kunt doen, is meerdere van deze kettingen tegelijk dragen. Dit geeft een heel speels effect, zonder too much te zijn!

Subtiele armbanden

Armbanden kunnen prima heel klein zijn. Een simpele ronde armband zonder bedeltjes of een met een klein hangertje eraan, vinden wij super mooi. Hou 'm dun, zo kan die ook mooi met je horloge gecombineerd worden!

Kleine horloges

Of een horloge nou echt als sieraad gekwalificeerd kan worden, weten wij niet zeker. Wat we wel zeker weten is dat wij 'm niet alleen gebruiken om de tijd op te zien, maar ook als accessoire om een look af te maken. Een minimalistisch horloge, met of zonder armbandjes erbij, staat super mooi. Een klein horloge met een dun bandje maakt je outfit op een subtiele manier helemaal af!

Minimalistische sieraden vinden wij dus echt top. Ze kunnen je look met verschillende effecten compleet maken. Shop hieronder onze favorieten, je kunt er namelijk nooit genoeg hebben :)))

Terug naar Must haves