Menu
Must Have: Flared Jeans

Een skinny jeans en een boyfriend jeans zul je vast al in je kast hebben liggen. Er is nog een soort jeans die je eigenlijk echt zou moeten hebben, namelijk: Flared jeans. Deze broeken met wijde pijpen zijn al een tijdje super trendy, maar wij vinden dat ze altijd gewoon super leuk te dragen zijn!

70's style

In de jaren '70 was de wijd uitlopende broek hét item dat iedere vrouw (en menig man) in de kast had hangen! Nu zal het je vast wel zijn opgevallen dat de laatste tijd steeds meer dames die je op straat ziet, met wijde pijpen lopen. Flare pants zijn nu weer helemaal trendy, maar ondanks dat vinden wij dat het een item is dat je hoe dan ook moet hebben!

Enorm veelzijdig

Flare pants zijn op talloze manieren te dragen. Voor een fancy look combineer je je wijde pijpen met een knappe blouse en mooie hakken. Casual gaat heel eenvoudig met sneakers en een graphic t-shirt. Een flared jeans is vooral leuk voor dames met kortere benen, de wijde pijpen geven namelijk de illusie dat je benen een heel stuk langer zijn! Hierdoor zie je er stiekem ook wat slanker uit ;)

Afhankelijk natuurlijk van de kleur en materiaal van je broek met wijde pijpen kun je voor ontzettend veel verschillende soorten looks gaan. Maar minstens 1 goed passende flare pants in een neutrale kleur en comfortabel materiaal zou je volgens ons in je kast moeten hebben! Heb je die al? Probeer dan een flared jeans met een toffe print erop!

In diverse soorten en maten

De flared jeans komen in ontzettend veel verschillende designs en ook materialen. Een flare pants kan namelijk ook heel comfy zijn gemaakt van soepele en zachte stoffen. Zakelijke looks creëer je met wijde pijpen die van wat stugger materiaal zijn gemaakt. Een mooie flared jeans in donker of licht denim kun je super easy overal mee combineren, alle tijden van het jaar!

Wij hebben hieronder onze favoriete broeken met wijde pijpen voor jou verzameld om het shoppen naar deze must have wat makkelijker te maken! Have fun! :)))

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!