Menu
Met deze tips creëer je makkelijk de perfecte party outfit!

Het is weekend en dat betekent: time to party! Bij een party hoort natuurlijk ook een juiste party outfit. Dit kan soms lastig zijn, afhankelijk van het soort feestje. Je wil niet te dressy zijn maar ook niet te casual. Met onze party outfit tips hoef jij gelukkig niet meer te stressen en kun je altijd met de perfecte look aan het feesten gaan!

Balans is belangrijk

Een glitterende jurk met metallic schoenen en veel make-up kan zeker heel mooi zijn, maar kan helaas ook snel too much zijn. Ga voor een simpele jurk met een opvallende lipkleur, of opvallende accessoires. Andersom kan uiteraard ook, een flashy jurkje met een basic makeup look en simpele schoenen en accessoires. Zo creëer je een mooie balans en zie je er super goed uit!

Een opvallende jas

Een jasje zul je in de avonduren vast wel nodig hebben. Hou je outfit dan ook wat simpeler en maak deze af met een toffe en opvallende jas. Een bontjas, stoer leren jasje of een vette kleur kunnen zorgen voor een makkelijke maar spannende outfit!

Jumpsuit party outfit

Wellicht onze favoriete party outfit tip is om eens een jumpsuit te proberen. Een jumpsuit is super sexy, vaak zelfs sexyer dan een mooi jurkje. Doe er een paar killer heels onder en je hebt een easy, stijlvolle outfit die perfect is voor meerdere soorten feestjes.

Combineer modern met klassiek

Een lief kanten jurkje combineren met een stoere leren jas en toffe Chelsea boots of gave metallic schoenen met interessant hak? De balans tussen lief vrouwelijk en stoer, klassiek en modern, is perfect voor een party outfit. Probeer dat dus eens, in plaats van heel erg matchen qua stijl.

Dit zijn dus onze favoriete party outfit tips. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn hoor, met items die je waarschijnlijk al thuis hebt liggen kun je easy een toffe party outfit combineren. Hieronder hebben wij onze favoriete items verzameld, mocht je nog wat nieuws willen shoppen ;)))

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!