Menu
Met deze styling tips heb jij een slanke taille zonder af te vallen!

Misschien wist je al dat je met de juiste oversized trui ook slanker lijkt. Maar je kunt nog vele andere trucjes gebruiken waardoor jij je taille nog slanker laat lijken en deze nog meer opvalt. Het fijnste is dat je dit ook nog eens doet zonder een grammetje af te vallen. Wie wilt dat nu niet? Stop dus met al die buikoefeningen want met deze tips kun jij zonder te sporten een slankere taille creëren. En hoe doe je dit? Dat lees je natuurlijk in deze blog!

Gebruik een detail bij je taille

Jij kan je taille slanker laten lijken door het dragen van een interessant detail bij je middel. Dit kan een riem zijn maar waarom zou je het bij een riem houden? Ga voor een leuke geknoopte band of een riem met pailletjes. Wil jij liever op een andere manier een statement maken? Dan kun je een opvallende rok aan doen. Op deze manier trek je de aandacht naar je taille.

Een high waisted jeans

Een high waisted jeans is ervoor gemaakt om op het smalste deel van je taille te stoppen. Ideaal dus wanneer jij je taille slanker wilt laten lijken! Stop vervolgens je topje of trui in je jeans. Op deze manier lijkt je taille direct een stuk smaller. Daarbij komt ook dat een high waisted jeans je benen langer laat lijken. Een echte win-win situatie!

Gebruik een riem!

Door het gebruik van een riem om je taille bij een jurkje of een jas creëer jij het effect dat je taille slanker is. Dit is een van de meest simpele manieren om een slankere taille te maken.

Een cut out

Het smalste deel van je lichaam is natuurlijk je taille. Wanneer je hier de focus op legt, zul je zien dat hij optisch gezien nog smaller lijkt. Dit kun je gemakkelijk creëren door een jurkje of topje te dragen waarbij ze een cut out hebben gemaakt rondom de taille. Dit is natuurlijk ook nog eens erg leuk en handig voor de feestdagen die in aantocht zijn!

Shirtje met plooien

Wanneer jij een shirtje met plooien draagt, zul je zien dat dit je taille accentueert. Een van de meest simpele manieren om deze plooien te maken is om je shirtje in je broek te stoppen waardoor je er ook nog eens fashionable op staat! Door het bewegen maak je namelijk zelf deze plooien!

Terug naar Tips & Tricks