Menu
Meer kleur aan je outfit toevoegen met modeaccessoires

Dat wij vrouwen van de kleur zwart houden is geen geheim. Wanneer we een kijkje in onze kast nemen ligt er een stapel zwarte kleding die waarschijnlijk ook nog eens het meest gedragen wordt. En waarom? Zwart is gewoon zo heerlijk makkelijk te combineren, met letterlijk alles. En al helemaal omdat die donkere winterse dagen er nu aan komen, hebben we nog sneller de neiging om naar onze donkere kledingitems te grijpen. Wat meer kleur aan je zwarte outfits toevoegen? Lees dan deze handige mode tips!

Maak je zwarte outfit kleurrijk

Hoe makkelijk is het om een zwarte outfit uit de kast te trekken en te gaan? Precies, de kleur zwart is gewoon super snel te combineren en kan ook nog eens heel chique zijn. Denk maar aan een little black dress, of juist een lange satijnen zwarte rok. Om je outfit net even wat vrolijker te maken, kan je een paar kleurrijke modeaccessoires toevoegen. Blijf lekker je zwarte kleding dragen maar breng wat meer kleur in je garderobe en outfit door te werken met leuke kleding accessoires. Zo zorg je ervoor dat je outfit nooit saai is en dat je ondanks de donkere kleuren toch straalt!

Accessoire #1 The Bag

Wil je beginnen met super gemakkelijk te combineren modeaccessoires? Dan moet je zeker weten een tas in een felle of vrolijke kleur aanschaffen. Jouw gekleurde tas dient als statement item en zal direct opvallen op een donkere outfit. Direct ook een reden om te experimenteren met andere outfits waar misschien wel iets van kleur in komt. Met een leuke tas kom je al een heel eind!

Accessoire #2 Nagellak

Oke, misschien geen kleding accessoires, maar met fel gekleurde nagellakjes kan je ook al heel wat kleur aan je outfit toevoegen. Een extra kleur bij je outfit nodig? De lakjes zijn er in allerlei verschillende kleuren. Rood, roze, fuchsia, oranje, noem het maar op! In combinatie met nog een andere leuke modeaccessoires breng jij kleur in je outfit.

Accessoire #3 Sieraden

Een andere super makkelijke manier om je outfit opvallender te maken en te werken met kleur is het dragen van sieraden. Sieraden zijn subtiel en maken je basic outfit dan ook net even wat meer af. Zo hoeven sieraden echt niet altijd standaard zilver en goud te zijn. Een paar gekleurde armbandjes of kleurrijke oorbellen kunnen al heel veel voor je outfit doen. Probeer het eens uit!

Accessoire #4 Een sjaaltje

Sjaaltjes zijn er in allerlei vrolijke kleuren, motieven en formaten. Zo hoef je een sjaaltje echt niet per se alleen om je nek te dragen. Wil jij een sjaaltje als kleding accessoires gebruiken om wat extra kleur aan je outfit toe te voegen? Lees dan deze 5 manieren om een sjaaltje te dragen!

Accessoire #5 Schoenen

Ook schoenen kopen we regelmatig in een neutrale kleur. Zwart, beige of witte sneakers. Maar ook met je schoenen kan je kleur in je outfit brengen. Wat dacht je van een mooie pump in een te gekke felle kleur zoals pastel kleurig paars. Prachtig onder je basic zwarte jurk! We zien ook steeds meer laarsjes voor in de winterperiode met te gekke prints zoals een mooie slangenprint.

Ben jij er klaar voor om je donkere outfits wat meer kleur te geven deze winter? Shop vele kleurrijke items in onze webshop!

Terug naar Style tips