Menu
Mannen opgelet: een overshirt combineren doe je zo!

Het zonnetje komt weer tevoorschijn, de winterjas kan steeds vaker aan de kapstok blijven hangen. Een perfecte tussen optie is een overshirt. Dit item is perfect voor ieder seizoen en eindeloos te combineren. Maar hoe combineer je dit veelzijdige item? Je leest het in dit artikel.

Stoer

Wanneer het buiten nog niet zo warm is kun je je overshirt combineren met een hoodie. Ga voor een geruit overshirt en combineer hem met een effen hoodie. Maak je look af met een destroyed jeans en combineer hem met je favoriete sneakers. Outfit on point!

Basic

Basic is altijd goed. Ga voor een geruit overshirt in een zwart-wit kleur, deze is heel gemakkelijk te combineren. Combineer hem met een basic zwart of wit shirt en draag hem met je favoriete denim kleurige of zwarte jeans. Of ga voor een basic overshirt in de leukste kleuren!

Sportief

Ga je voor de sportieve look? Kies dan een zwart overshirt, combineer hem met een wit t-shirt en draag hem met een grijze joggingbroek en een paar stoere sneakers. De perfecte outfit voor een avondje gamen met de boys of een snel bezoekje aan de supermarkt.

Trendy

De klassieke cargo pants zijn helemaal hip en perfect te combineren met je favoriete overshirt! Ga voor een trendy look door je overshirt te combineren met een basic T-shirt en een trendy cargo pants, maak de outfit af met een paar gave sneakers. Of ga voor een trendy corduroy overshirt en combineer hem met een jeans en stoere boot.

Zakelijk

Wanneer je een overshirt draagt voor een zakelijke gelegenheid ga dan voor een synthetische stof. De overshirts voor een formelere gelegenheid zijn vaak gemaakt van fijne materialen en fijnere accessoires zoals bijvoorbeeld een rits. Combineer het overshirt met een chino en een paar nette sneakers of loafers. Of je nu naar kantoor gaat of een formele bijeenkomst hebt, met deze outfit kom je altijd goed voor de dag.

 

Genoeg inspiratie om je overshirt te combineren, wij zijn heel benieuwd hoe jij dit veelzijdige item combineert! Laat het ons weten via social media!

NOTFOUND

Terug naar Get the look