Menu
Manieren om ruffles te dragen

Dé perfecte trend voor iedereen die het liefst iedere outfit met laagjes draagt: ruffles! Ruffles zijn al een tijdje hot in modeland en we zien ze dan ook veel terugkomen in blouses, jurkjes, broeken, rokjes en zelfs bikini's met ruffles zijn gespot. Maar hoe combineer je deze trend zonder dat het too much wordt? Wij geven je de leukste manieren om ruffles te dragen en daarbij geldt: maak de ruffles het focuspunt van je outfit en je bent ready to go. Watch & learn!

Jurkjes

Een jurkje met ruffles is deze zomer echt een favoriet. Omdat een jurkje met ruffles van zichzelf al opvallend is en je de aandacht meteen op je jurk legt, kun je de rest van je outfit beter wat rustiger houden. Combineer een casual paar schoenen (of pumps) onder dit jurkje en je outfit ziet er on-top uit!

Blouses

Een blouse met ruffles op de mouwen, armen, schouders of all over the place: niets is te gek. Ga voor een ruffled blouse gecombineerd met een stoere jeans voor een mooi contrast tussen lief en stoer en ook een ruffled blouse met een rokje doet het goed. Kortom: eindeloze combinaties maken doe je met 'n ruffled blouse.

Broeken

Met een ruffled broek weet je zeker dat je een statement maakt met je look. Houd de rest van je outfit wat rustiger om de aandacht echt op je broek te leggen. Tenzij je helemaal los wilt gaan natuurlijk, dan kun je ook gewoon ruffles op ruffles dragen want ook dát is on-trend dit seizoen.

Rokjes

Voor een chique look is een ruffled rokje het perfecte item. Ga je liever voor stoer? Combineer dan een ruffled skirt met een paar bikerboots en je geeft je outfit meteen een stoere touch.

Badpak of bikini

Zelfs op het strand kun je er trendy uitzien met een ruffled bikini. Ga jij voor de variant waarbij het topje bestaat uit ruffles of toch voor een broekje met ruffles? Het kan allemaal!

Off-shoulder

Ook een off-shoulder top of blouse met ruffles is dit seizoen helemaal hot. Draag een off-shoulder met ruffles en je look is meteen stijlvol én vrouwelijk tegelijk. We love it!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.