Menu
Manieren om een leren jasje te combineren

Een leren jasje is vrijwel overal mee te combineren en mag daarom zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Een zwart leren jasje is tijdloos en kun je daarom ieder seizoen combineren met de laatste trends. Maar tegenwoordig zijn ook leren jasjes in verschillende kleuren erg populair. Benieuwd hoe je jouw outfit ieder seizoen weer compleet maakt met een leren jasje? Wij laten het je zien. Watch & learn!

Jumpsuit & playsuit

Een jumpsuit kun je, net zoals een leren jasje, het hele jaar door dragen. Combineer een jumpsuit met een paar enkellaarsjes of hakken, combineer 'm met je favoriete leren jasje en je look is al compleet. Ook in de zomer kun je tijdens een frisse zomeravond gewoon een leren jasje dragen over je favoriete playsuit.

Bestel je goedkope playsuit makkelijk via YouStyle.

Ga back to basic

Ga back to basic door een outfit te dragen met neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Draag bijvoorbeeld een skinny jeans met een wit t-shirt of een basic jurkje met een leren jasje en je look verandert meteen van casual naar stijlvol.

Baggy jeans

Een leren jasje laat je outfit er meteen stoer uitzien en is daarom perfect te combineren met een baggy jeans. Draag je favoriete baggy broek, leren jasje en maak je look af met enkellaarsjes of hakken voor een vrouwelijke twist.

Terug naar Style tips