Menu
Maak van je hobby jouw werk

Als je doet waar je van houdt, dan is je werk geen werk meer. Daarom is het belangrijk om te beseffen wat je passie is.

Van jouw beauty hobby jouw werk maken? Dat doe je met deze opleidingen

Wil jij van jouw beauty hobby jouw werk maken? Er is niets leuker dan bezig zijn met beauty en er zijn verschillende opleidingen waarmee je van jouw hobby je werk kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan de schoonheidsspecialist opleiding in Amsterdam. Wij hebben op een rijtje gezet welke beauty opleidingen er veel worden gekozen. Bekijk ons lijstje, kies jouw ideale opleiding uit en maak van je hobby jouw werk.

SCHOONHEIDSSPECIALISTE

De opleiding tot schoonheidsspecialist is erg populair. Deze opleiding kun je volgen bij onder andere de Wellness Academie. Het is de ideale opleiding als je graag met beauty bezig bent. Misschien leg je al regelmatig vriendinnen in de watten. De opleiding tot schoonheidsspecialist is de beste keuze als je graag verzorgende en ontspannende behandelingen aan anderen geeft. Het geeft jou een fijn gevoel als je klanten stralend en met hernieuwd zelfvertrouwen de salon verlaten. In dit beroep kun je echt iets voor andere mensen betekenen. Tijdens de opleiding ga je alles leren over gezichtsbehandelingen, massage, pedicure, manicure en ontharingsbehandelingen.

KAPSTER

Ben jij graag met haar bezig? Volg dan de opleiding tot kapster. Als kapster kun je iemands uitstraling veranderen door hem of haar van een mooi verzorgd kapsel te voorzien. Ook is er altijd veel vraag naar goede kapsters. Je kunt werken in dienst of als zelfstandige aan de slag gaan. Start jouw eigen salon of ga op bezoek bij mensen thuis als thuiskapper. Als jij graag mensen van een mooi kapsel voorziet en sociaal bent ingesteld, moet je zeker de opleiding tot kapster volgen.

NAGELSTYLISTE

Ben jij degene die jouw vriendinnen altijd van mooie nagels voorziet? Dan is een opleiding tot nagelstyliste zeker iets voor jou. Bij deze opleiding leer je alles over de anatomie van nagels en hoe je het beste gelnagels kunt aanbrengen. Hierbij komt uiteraard ook hygiëne aan bod. Na deze opleiding kun je je eigen nagelsalon starten of in dienst gaan als nagelstyliste.

VISAGISTE

Ben jij iemand die graag met make-up bezig is? Misschien kijk je dagelijks in magazines voor nieuwe make-up looks of ben je elke dag filmpjes van make-up vloggers aan het bekijken. Maak van jouw passie je beroep en ga voor een opleiding tot visagiste. Hierbij leer je alles over gezichtsverzorging en basis make-up technieken. Ook ga je aan de slag met het aanbrengen van dag-, avond-, en feest make-up. Tijdens de opleiding zal je langzamerhand je eigen stijl ontwikkelen.

Met welke opleiding ga jij van je hobby jouw werk maken?

Terug naar Advertorial