Menu
Liefde voor leer!

Meegaan met de trends op het gebied van mode is soms een hele opgave. Heb je net die ene boyfriend jeans gekocht waar je iedere fashionista mee zag lopen, lijkt iedereen opeens een palazzo broek te dragen. De trends kunnen zó snel gaan, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er altijd één soort stof die je zowel in de winter als in de zomer kunt dragen en die werkelijk altijd in de mode blijft. We hebben het natuurlijk over: leer.

Leren jasjes, broeken, rokjes, tassen, schoenen.. Er zijn talloze kledingitems die gemaakt zijn van leer of imitatieleer. Leder is een tijdloos materiaal dat je outfit extra stoer maakt of juist vrouwelijk. Combineer een leren jasje met een jeans en biker boots en je stoere streetstyle outfit is ready. Voor een feestje of werk is een lange kokerrok met hakken of sandaaltjes prachtig. Tegenwoordig komt leer voor in allerlei kleuren en wordt het verwerkt in nog meer kledingstukken, waardoor combineren voor iedereen easy is. Ben je ook zo gek op leer? Bekijk hieronder de leukste leren items uit de YouStyle shop.

NOTFOUND

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.