Menu
Lange winterjassen voor dames om de kou te trotseren

Met het koude weer en de nog koudere nachten is het geen overbodige luxe om een goede winterjas in je kast te hebben hangen. Een trend die dit jaar een enorme comeback aan het maken is, zijn de lange winterjassen voor dames. Met zo'n lange jas weet jij ook zeker dat je tijdens deze koude periode er lekker warm bij zult lopen.

De voordelen van lange winterjassen

Het dragen van deze winterjas heeft vele voordelen. Naast dat het een erg modieuze jas is, is de jas ook erg warm. Het is namelijk zo dat de lengte van de jas jouw lichaamswarmte goed bij kan houden. Lange winterjassen voor dames zorgen er namelijk voor dat niet alleen je bovenlichaam verwarmd wordt maar ook dat je bovenbenen heerlijk warm aanvoelen.

Een ander groot voordeel van het dragen van een dames lange winterjas is dat je outfit compleet droog blijft! Het weer in Nederland is nogal onvoorspelbaar en er valt regelmatig een goede bui. Het is dan zonde wanneer je outfit hierdoor ook nat wordt. Door het dragen van deze jas zal jouw outfit altijd droog zijn wanneer je op je bestemming aankomt.

De jas combineren

Jij hoeft bij het kijken naar lange winterjassen je geen zorgen te maken over of de jas bij al je outfits past. Een lange jas zorgt er namelijk voor dat hij altijd over je hele outfit valt. Jij hoeft je dus niet meer druk te maken of je jas wel bij je rokje of jurkje past.

Daarnaast kun je de dames lange winterjassen enorm goed combineren met eigenlijk alles wat je in je kast hebt staan of hangen. Doordat de jas een groot deel van je outfit verbergt, hoef jij je niet aan veel 'regels' te houden. Zo kun je hem goed dragen met een pak, een jurk of zelfs met je casual of sporty look. Daar komt ook nog bij dat je ieder paar schoenen onder deze jas kan dragen. Of dit nu sneakers, boots, loafers of een paar high heels zijn; het kan allemaal! Het enige waar je een beetje rekening mee moet houden is de kleurencombinatie. Het combineren houdt hier niet op. Jij kan je jas namelijk ook goed combineren met een aantal leuke accessoires. Denk hierbij aan een leuke sjaal, een gave tas of een leuke muts met bijpassende handschoenen.

De lange jassen zijn dit jaar weer in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo zul je de teddy look, een sportieve jas, een lange parka maar ook een mantel doet het weer erg goed. Dus waar wacht je op? Vind nu dé perfecte lange jas!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..