Menu
Kortingscode: €10 korting op de HELE schoenenwinkel.nl collectie!

De zomer is in volle gang. De kans is groot dat je nu lekker aan het genieten bent op een mooi strand in een prachtig land. Of misschien ben je op dit moment in Nederland en treur je om het zomerweer dat ver te zoeken is. In het eerste geval hebben we nieuws dat je nóg gelukkiger maakt en in het tweede geval hebben we iets dat je gegarandeerd doet opvrolijken. Er is namelijk een gigantische summersale op Schoenenwinkel.nl en jij krijgt extra korting!

Over Schoenenwinkel

Schoenenwinkel.nl is een online webshop met een enorm assortiment aan dames- en herenschoenen. Je kunt hier zowel je favoriete designermerken vinden, maar ook leuke merken die je nog niet eerder hebt gezien. Schoenenwinkel houdt er niet van om je te veel te laten betalen, dus daarom garanderen ze ook de laagsteprijsgarantie van Nederland. Oftewel: zie je ergens anders dezelfde schoenen voor een lagere prijs? Meld het schoenenwinkel en ze verlagen de prijs binnen no-time.

Over de actie

Al benieuwd geworden naar het aanbod van Schoenenwinkel en deze geweldige actie? Met de actiecode SUMMERSALE17 shop jij tot en met 31 augustus 2017 schoenen uit het gehele assortiment met maar liefst €10 korting! Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen en zijn veel musthaves al in de sale die oploopt tot wel 60% korting. Do we need to say more?!

Om je alvast een indruk te geven van Schoenenwinkel's collectie, vind je hieronder een aantal van onze favoriete schoenen. Koop geweldige sandaaltjes voor deze zomer of sla je slag alvast voor het najaar. Veel shopplezier!

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.