Menu
Koopgids voor vesten

Er zijn vele soorten vesten en allemaal kun je ze weer op andere manieren stylen. Zo heb je lange vesten, gebreide vesten, vesten met ritsen, vesten met capuchon, etc. Omdat er zoveel soorten zijn kun je ze ook op vele manieren combineren en eigenlijk bijna overal wel op dragen. Voor wat voor soort vest ga jij?

Gebreide vesten

Bijna iedereen heeft er wel een van in haar kledingkast hangen, een gebreid vest. Een gebreid vest is een ideaal item voor in de winter en voor de koude avonden in de zomer. Je kunt gebreide vesten dan ook op vele manieren combineren. Ten eerste kun je gemakkelijk een casual look creëren met een gebreid vest. Doe er een leuke jeans onder met leuke laarsjes of sneakers en je kunt zo de deur uit. Ook in de de zomer kun je je gebreide vest gemakkelijk combineren op een jurkje, rokje of short. Wil je graag een chique look creëren? Ook dit is mogelijk! Combineer je gebreide vest dan met een kanten body en een mooie pantalon. Maak je outfit vervolgens compleet met een paar mooie hakken en accessoires.

Lange vesten

Een lang vest is een item dat eigenlijk elke vrouw in haar garderobe moet hebben hangen. Draag je het niet in de winter, dan kun je je lange vest wel dragen als jas in de zomer. Je kunt dit item eindeloos combineren tot de meest diverse looks. Ga je voor een casual outfit, een chique look of voor een sportieve look? Met de lange vesten is van alles mogelijk en daarom een echte must have, denk maar aan een capuchon vest!


Terug naar Kleding koopgidsen