Home / Blog / Kleding koopgids / Koopgids voor shorts

Koopgids voor shorts

Door Lisanne - op 07-04-2020 - Update 07-04-2020
Koopgids voor shorts

Tijdens de zomerperiode zie je massaal shorts in het straatbeeld verschijnen. Dit is natuurlijk niet zo gek, want shorts zijn super modieus en ook nog eens praktisch. Met een short heb je namelijk minder (of geen) last van schurende bovenbenen. Vaak is dat wel het geval bij het dragen van een rok of jurk. Plus je hoeft niet bang te zijn dat anderen net iets meer zien dan de bedoeling was. Je kan lekker doen en laten wat jij wil zonder risico op awkward momenten. Short zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Denk aan verschillende stoffen, fits, prints, kleuren en fournituren. Het item is niet alleen leuk voor de zomerperiode, maar ook tijdens frissere dagen. Shorts zijn in combinatie met een panty of maillot makkelijk te stijlen tot een toffe outfit. De stijl van jouw outfit bepaal je uiteraard zelf.

Jeans short

Jeans shorts horen al zolang als we kunnen herinneren thuis in het straatbeeld. Ze zijn ideaal voor de zonnige dagen. Het item is super stylish en je benen kunnen gelijk bijkleuren door de zonnestralen. Jeans shorts zijn verkrijgbaar in verschillende fits, ook zit er variatie in stof, fournituren, prints etc. De perfect jeans short voor jouw figuur vinden is daarom erg belangrijk. Ga voor een fit die jouw figuur het beste laat uitkomen. Kies voor een hotpants met hoge taille als je je ellenlange benen wil laten zien of juist de illusie wil geven dat je deze hebt. Een high waist zorgt namelijk voor optisch bedrog waardoor je heupen en benen hoger lijken te beginnen. Deze fit is ook geschikt voor vrouwen die de nadruk willen leggen op mooie vrouwelijke rondingen. De curves kan je extra accentueren met een riempje of ceintuur. Zo zijn er nog meerdere mogelijkheden om je curves extra aandacht te geven. Zorg bij de zoektocht naar de perfecte jeans short dus altijd dat je rekening houdt met jouw figuur.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Lisanne Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven