Menu
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.

Koopgids voor jumpsuits

Jumpsuits zijn ideaal als je niet helemaal weet wat je moet aantrekken. Het is de oplossing voor elke kledingcrisis. Met het item heb je snel een complete outfit bij elkaar gestyled. Je hoeft niet bang te zijn dat een jumpsuit niet bij je staat. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in alle vormen en stijlen, dus voor iedereen is er wel een ideale jumpsuit. Uiteraard zijn er een aantal punten waarmee je rekening moet houden bij het uitkiezen van een jumpsuit. De juiste maat is bijvoorbeeld essentieel. Het is niet bepaald flatteus als je jumpsuit op bepaalde plekken te strak zit. De stof van de bovenkant hoort juist een beetje boller te vallen, oftewel te bloezen. Er is niet één ideale jumpsuit voor iedereen. Kijk daarom goed naar jouw figuur en kies daar de geschikte jumpsuit voor. Het is nu eenmaal een wat losser kledingstuk dus deze mag zeker was losjes om je lichaam zitten. Voor een extra vrouwelijke look kan je je taille benadrukken met een riem of ceintuur.

Chique jumpsuit

Binnenkort een sollicitatiegesprek of intakegesprek? Heb je een leuke outfit nodig voor je eerste werkdag? Of wil je netjes voor de dag komen voor een belangrijke presentatie? Dress for succes met een chique jumpsuit! Een chique jumpsuit straalt namelijk klasse uit. Het ziet er netjes uit en is enigszins toch casual. Het ideale kledingstuk om vol zelfvertrouwen naar je belangrijke afspraken te gaan. Binnen de jumpsuit wereld is er enorm veel keuze. Een van die verschillen zijn de soorten stof. Wanneer je voor een chique jumpsuit gaat is het belangrijk om daar rekening mee te houden. Jumpsuits van dunne, bijna doorschijnende stofjes zijn leuk voor op het strand of eventueel een festival, maar voor belangrijke afspraken zijn stevigere stoffen meer geschikt. Denk aan denim, faux leather of details van kant. Een riempje of ceintuur maakt je outfit compleet. En vergeet natuurlijk de leuke accessoires en een tasje niet!

Playsuits

Het gebeurt vaak dat playsuits en jumpsuits door elkaar gehaald worden. Dat is ook niet zo gek, want een playsuit is in principe verlenging van de jumpsuit familie. Of beter gezegd, verkorting. Een playsuit is namelijk letterlijk een korte versie van een jumpsuit. Deze korte versie is natuurlijk ideaal voor de warmere dagen. Een playsuit is geschikt voor meerdere gelegenheden. Het is een ideaal kledingstuk voor een dagje naar het strand, een avond uit met vriendinnen of een jaarlijks bezoek aan je favoriete festival. Net zoals bij andere outfits maak je je look compleet met accessoires. Houd er wel rekening mee dat je hier subtiele keuzes in maakt. De playsuit is het middelpunt en de rest van je look style je er als het ware omheen. Vergeet niet om er een leuke tas bij te matchen. Playsuits stylen met trendy bags kan je outfit helemaal compleet maken!

Terug naar Kleding koopgidsen