Menu
Koopgids voor broeken

Broeken.. heb je even de tijd? Daar kunnen we namelijk wel een tijdje over door gaan, maar laten we het kort samenvatten. Broeken zijn een van de meest veelzijdige kledingstukken. Er zijn zo onwijs veel diverse soorten. Alleen qua stof is er al onwijs veel verschil, van leren broeken tot jeans. Wat betreft model en fit is de keuze eigenlijk nóg groter. Ga je voor een chique culotte of kies je toch voor een stoere tuinbroek? Voor alle broeken geldt hetzelfde, zorgt ervoor dat je de juiste maat draagt! Bij geen ander kledingstuk is de juiste maat zo belangrijk als bij broeken.

Broek wijde pijpen

Skinny jeans domineerde jarenlang het modebeeld. Een broek met wijde pijpen, daar moest niemand aan denken! Inmiddels hebben skinny broeken plaats gemaakt voor andere modellen, o.a. broeken met wijde pijpen. Het item is hot and happening! Een wijde broek combineren voor 5 verschillende looks doe je als volgt: een zandloper figuur creëren door een high waist te dragen, een wijde broek met print rocken voor een toffe outfit, high heels onder de wijde broek voor ellenlange benen, oversized wijde broeken voor een trendy look en een chique outfit stylen met een top van een luxer stofje. Zoals je ziet zijn er enorm veel mogelijkheden!

Broeken met print

Zoals je weet zijn er talloze modellen broeken verkrijgbaar. Zo heb je diverse fits, stoffen, kleuren en dus ook prints. Prints vind je op allerlei broeken, van jeans tot wijde satijnen broeken. Broeken met print zijn vooral populair tijdens de warmere seizoenen. Net zoals bij andere kledingstukken zijn er manieren om het kledingstuk op z’n mooist te dragen. Zo zijn er ook voorbeelden die absoluut not done zijn. Je kan een geprinte broek het beste combineren met effen tops, maar een té wijde broek is dan weer een no go. Zo zijn er nog meer do’s & don’ts voor broeken met print.

Fluwelen broek

Kledingstukken van fluweel zijn super trendy. Zo heb je jurkjes, tops, rokjes én fluwelen broeken! De fluwelen broek is ideaal voor een unieke look. Het item is enorm populair tijdens de feestdagen. Vaak wordt het tijdens deze periode gecombineerd met een chique blouse of een mooie body. De broek is uiteraard ook geschikt voor andere gelegenheden. Let er wel op dat de rest van de outfit niet too much is. De fluwelen broek is namelijk de eye-catcher.

Leren broeken

Leather is een van de meest veelzijdige stoffen is de fashion branché. De stof wordt voor allerlei verschillende items gebruikt. Van accessoires tot blouses en zelfs broeken. Een leren broek is wel echt een seizoens item. Tijdens de zomer zullen je benen langzaam weg smelten terwijl het kledingstuk je in de winter juist lekker warm houdt. Je kan er onwijs leuke outfits mee stylen. We geven je een kleine sneakpeak van 3 outfits met leren broek. Het is een geschikt item om te dragen op de werkvloer, je kan ook een casual look samenstellen of wat dacht je van een leren broek voor een avond uit?

Tuinbroek

Get the look met een tuinbroek! De tuinbroek is in principe als een volledige outfit waardoor je look snel compleet kan zijn. Ondanks dat het item een groot deel van je outfit bepaald, kan je er toch diverse outfits mee stylen. Je gaat uiteraard niet enkel met een tuinbroek de straat op. Het shirt en de schoenen die je eronder draagt bepalen welke look het uiteindelijk wordt. Staat er een vriendinnendate op het terras in je agenda? Draag er dan lekker een simpel T-shirt onder met je favoriete sneakers voor een casual look. Voor een sexy outfit kan je het juist weer combineren met een bralette en high heels.

Culotte

Een culotte ligt niet standaard bij iedereen in de kledingkast. Je moet er van houden! Vooral als je niet gewend bent aan de stijl kan het nog wel eens lastig zijn om de broek te combineren. Maar wees niet getreurd, wij helpen je uiteraard! Culotte, zo combineer je ‘m! De broek kan je combineren met verschillende schoenen. Denk aan sneakers, sandalen of loafers, high heels of zelfs toffe biker boots. Het item is ook erg geschikt voor de herfst en winter. Match het tijdens de koudere dagen met een mooie gebreide trui.

Pantalon

Een pantalon is tegenwoordig niet meer te ontbreken in iedere damesgarderobe. De pantalon hoeft niet alleen gedragen te worden bij nette gelegenheden maar kan ook casual gestyled worden. Zo kun je de dames pantalon krijgen in verschillende kleuren maar ook in verschillende pasvormen. Denk hierbij aan pantalons met hoge taille, wijde pijpen, elastiek en korte pantalons. Er is zoveel keus dat er altijd wel een pantalon bij zit die bij je past!

Zwarte broek

In iedereens garderobe zitten wel een aantal basics. Een zwarte broek is hier ook bijna niet meer te missen. Zwarte broeken zijn er in veel verschillende modellen, waardoor ze vrijwel voor elke gelegenheid geschikt zijn. Zo heb je zwarte pantalons, mom jeans, straight leg jeans, flared broeken, leren broeken, noem maar op! Je leest in dit artikel welke zwarte broek je het beste naar welke gelegenheid kunt dragen en welke voordelen een zwarte broek heeft!

Linnen broeken

De linnen broek is fijn, luchtig en beschikt over een comfortabele pasvorm. Hét ideale fashion item voor de zomer dus! Want waar we allemaal dol zijn op onze vrolijke jurkjes en rokjes is een luchtige broek soms een echte redding. Zo kun je de linnen broek op veel verschillende manieren stylen en combineren. Wat dacht je van een satijnen blouse naar het werk? Of juist met een gave cropped top voor een dagje weg. Lees direct alle opties om jouw linnen broek te dragen in onze blogpost.

Cargobroeken

Cargobroeken zijn erg fijne broeken met diepe zakken en een comfortabele fit. Ze zijn dan ook perfect voor lange wandelingen en werken in de tuin. Maar wist je dat je deze comfortabele broeken ook gewoon naar je werk of voor een avondje stappen kunt dragen? Ze zitten zo fijn dat je deze broeken zo vaak mogelijk aan wilt doen. Daarom lees je in onze blog over cargobroeken hoe je deze fijne broeken combineert om elke look te maken die je maar wilt.

Terug naar Kleding koopgids