Menu
Koningsdag outfit tips

'Wat doe ik aan met koningsdag?' Is misschien wel de meest gestelde vraag van de hele maand April. En dit is niet voor niks een dilemma. 9 van de 10 keer zit het weer totaal niet mee, en daarbij is oranje nou ook niet de meest ideale kleur om te combineren. Het is een probleem dat elk jaar weer tevoorschijn komt, en daarom willen wij graag voor eens en altijd een eind maken aan deze outfit stress. Om deze stress een beetje te verminderen hebben wij van YouStyle namelijk een paar cruciale outfit tips op een rijtje gezet zodat jij er met koningsdag op en top uit ziet.

Oranje pantalon

Oranje is nou niet echt dé kleur die iedereen in haar kast heeft hangen, alles behalve zelfs, maar je kunt wel zeker experimenteren met deze kleur. Bij oranje denkt iedereen namelijk meteen aan die super felle kleur die gewoon pijn doet aan je ogen, maar er zijn ook mooie pastel tinten van deze kleur. Denk maar eens aan een mooie zalm of koraal oranje. Tegenwoordig zijn de lady suits weer helemaal in, maar je kunt ook gewoon alleen voor een zachte zalm pantalon gaan met een leuke witte top erop.

Oranje blazer

Als het weer nou toch weer tegen zit komt zon pak toch wel super goed uit. Combineer die zalm pantalon met een zalm blazer en je hebt in 1 klap een super classy en trendy outfit samen gesteld. Je waant je volledig in het koningsdag thema, maar je kunt hem ook gewoon zo dragen, super handig! Daarnaast is zon suit ook nog eens super comfortabel waardoor jij de hele dag los kunt gaan op het festival.

Combineer met zwart

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij al wel een oranje item of accessoire in de kast hebt liggen, maar gewoon geen idee hebt hoe je dit moet combineren. Het is ook een lastige kleur om te combineren, maar er is altijd wel 1 kleur waar gewoon álles op kan, zwart. Een oranje trui gaat prima op een zwarte jeans, of een zwart rokje. Met wat zwart creëer je eigenlijk super gemakkelijk jouw koningsdag outfit, zwart is gewoon het antwoord op alles. Wanneer het nou echt mooi weer is kun je natuurlijk ook voor een witte tee gaan, zolang je er maar geen andere kleur bij gaat betrekken!

Op denim

De combinatie van denim op denim is op het moment helemaal hip, en natuurlijk kun je hier op koningsdag ook gebruik van maken. Hoe? Nou heel simpel, draag een basic oranje topje of t-shirt onder je spijkerjack. Gooi een lekkere spijkerbroek aan en paar lekkere comfortabele sneakers en klaar is kees! Of Willem?


Terug naar Tips & Tricks