Menu
​Kleed je comfortabel voor alledaagse momenten

Comfort wordt vaak geassocieerd met de outfit die je in de ochtend of later in de avond aan hebt: namelijk een joggingbroek, badjas of heerlijke oversized trui. Kleding die je niet aantrekt wanneer je naar het werk of de supermarkt gaat. Toch zijn er veel mogelijkheden om je comfortabel te kleden voor alledaagse momenten. Zo heeft Express Wear veel mogelijkheden als het aankomt op dit comfort. Er zijn dan ook verschillende aspecten waarmee rekening moet worden gehouden om dit comfort volledig tot zijn recht te laten komen.

Ademende stoffen

Het vervelendste wat er is, is wanneer jij na een kleine fietstocht geheel bezweet op bestemming aankomt. Iets wat veel te maken heeft met wat voor een stof jij kiest. Het is namelijk belangrijk dat jouw huid door je kleding kan ademen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat ze je koeler houden wanneer dat nodig is. Verschillende stoffen die hiervoor kunnen zorgen zijn onder andere katoen, linnen, hennep en zijde. Deze stoffen leveren de leukste outfit op en zorgen er ook nog eens voor dat je het heerlijk draagt.

Een outfit voor ieder moment

Verschillende soorten outfits kunnen voor ieder moment toepasselijk zijn. Zo hoeft een jurkje niet altijd voor een speciale gelegenheid te zijn, maar hoeft een spijkerbroek ook niet alleen maar gebruikt te worden voor een alledaags moment. Het is maar net hoe jij het draagt. Er zijn verschillende mogelijkheden om je comfortabel te kleden voor elke gelegenheid. Zo hebben verschillende merken, zoals Black Bananas, hier verschillende opties voor. Zolang jij niet de gekste printjes op nog gekkere printjes draagt, zit dit vaak al snel goed. Net zoals je outfit.

Last but not least

Als laatste ontbreekt er nog wat aan je outfit: de accessoires. Deze maken je outfit compleet en zorgen ervoor dat je er elke dag weer goed uitziet. Door het dragen van eenvoudige kleding, kun je het zo gek maken als je zelf wil. Hierdoor geven ze jouw outfit de juiste finishing touch, terwijl je wel dezelfde comfortabele outfit draagt. Heb je bijvoorbeeld nog een afspraak waar je niet teveel poespas aan je outfit wil hebben? Geen probleem. De accessoires kun je gelukkig weer snel af en aan doen waardoor het altijd past.

Gelukkig is het heel makkelijk om je comfortabel te kleden. Voor elke dag en elk moment is er wel een bijpassend setje.

Terug naar Advertorial