Home / Fashion Blog / Shopping / Kledingstuk t.w.v. €65.000? Dat ziet er zo uit!

Kledingstuk t.w.v. €65.000? Dat ziet er zo uit!

Door Yara - op 12-03-2019 - Update 12-03-2019
Kledingstuk t.w.v. €65.000? Dat ziet er zo uit!

Zou je ook wel eens willen shoppen zonder dat je naar de prijs hoeft te kijken? Dat je gewoon lekker in je digitale winkelmandje gooit waar je zin in hebt, zonder dat je hoeft te kijken of je het kan betalen? Bij een gemiddelde Zara of H&M zou dat misschien wel kunnen, maar bij FarFetch zouden we daar toch een beetje mee oppassen.

Deze webshop staat namelijk vol met mooie designer pieces, en vaak ook ontzettend dure designer items. Met duur bedoelen we overigens ook écht duur. We hebben enkele toppers (qua prijs) op een rijtje gezet, en we sluiten af met een jas van bijna 65.000 euro! Benieuwd hoe deze eruit ziet? Scroll verder!

Wel leuk: je krijgt nu 20% korting op de meeste items in deze absurd dure webshop. Dit brengt besparen wel naar een heel nieuw level! Op de dure jas onder aan deze pagina bespaar je dan namelijk bijna 13.000 euro! Code voor de korting: X20FAR

Manish Arora maxi skirt

Een mooie maxi skirt? Die moet dit seizoen écht in je kast hangen. Manish Arora maakte dit bijzondere exemplaar met safari print. Helemaal on trend, maar ook on price . Je betaalt net geen 10.000 euro voor deze rok.

Aparte jurk van Comme des Garçons


Comme Des Garçons is voor designerkleding begrippen erg betaalbaar en draagbaar. Maar soms komen ook zij met iets aparts. In de categorie "speciaal" presenteren wij je deze gewatteerde jurk... Kost je overigens net geen €8500,- als je deze aan je collectie wilt toevoegen.

Hart cape van Saint Laurent


Wil je eens iets anders dan anders? Dan kun je kiezen voor deze Saint Laurent cape in de vorm van een hart. Wees wel snel, want er is er nog maar één beschikbaar ;) Kost je wel 12.500 euro, mocht je interesse hebben.

Designer dresses!

Maar er zijn ook échte mooie items te koop. Waan je helemaal bij de Oscars met een van deze schitterende jurken! De rode jurk is van Rubin Singer en kost je €30.101,-. De roze Marchesa baljurk is ietsje goedkoper. Als je €29.655,- afrekent, is deze poofy dress van jou. Is roze niet jouw kleur? De Marchesa is ook verkrijgbaar in het grijs. Dan hebben we nog de zwart met gouden Oscar de la Renta. Voor een luttele €22.195 mag je deze in je eigen kledingkast hangen.

Glitter jumpsuit van Juicy Couture

Glitter all the way! Met dit Swarovski jumpsuit steel je zeker de show. Laten we het zo zeggen: je moet er van houden... Maar onze smaak is het toch niet helemaal ;) Zeker wanneer je bedenkt dat je meer dan 20.000 euro mag ophoesten om deze naar huis te klikken. Shop deze sparkly jumpsuit hier

Bontjas t.w.v. bijna €65.000,-!

En dan nu het topstuk uit de collectie: Deze bontjas van het merk Cara Mila is gemaakt van sabelbont, afkomstig van de sabelmarter. Een redelijk unieke jas en uitsluitend voor de crème de la crème gemaakt. Het prijskaartje is dan ook naar behoren: als je dit topstuk aan je collectie wil toevoegen, dan kost dit je €64.681,-!

Naast deze extreem dure items, vind je op FarFetch ook items met redelijk normale prijzen!

Bekijk hier hun hele damescollectie

Onze shopping tips
Geschreven door:
Yara Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven