Home / Blog / Must haves / Kleding waarmee jij het koude weer trotseert!

Kleding waarmee jij het koude weer trotseert!

Door Dayenne - op 15-11-2017
Kleding waarmee jij het koude weer trotseert!

Nadat jij deze blog hebt gelezen en inspiratie hebt opgedaan kom jij gemakkelijk de winter door!

Want wees nu eerlijk, het wordt steeds kouder buiten en jij wilt liever je warm en cosy aankleden in plaats van je meest modevolle kleding uit de kast te halen. Het wordt ook nog eens sneller donker waardoor het lijkt of de dager korter zijn. De eerste herfst- en winterdipjes zijn al voorbij gekomen. Maar toch heeft dit weer ook een voordeel!

Sweater weather

Hét voordeel van dit koude weer is natuurlijk dat jij weer een overvloed aan sweaters kunt kopen en aandoen. In iedere winkel zie je de nieuwste fashion trends in de rekken en daarmee kun je natuurlijk weer super veel mooie outfits maken. In de winterperiode kun je daardoor ook vele verschillende outfits combineren en kun jij verschillende looks creëren. Je kunt verschillende lagen kleding aan doen, warme accessoires toevoegen en je outfits afmaken met bijvoorbeeld een pet, muts of mooie sjaal. Daarnaast kun jij weer lekkere warme sweaters aandoen die je kan combineren met een skinny jeans en stoere bikerjas. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een sweater te combineren met een lange jas en kun je zelfs je sweater combineren op denim on denim. Of je kunt gaan voor een oversized sweater of warme trui die je combineert met een overknee boot. Eigenlijk is het koude weer nog helemaal niet zo erg!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Dayenne Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven