Menu
Kleding trend de 'Ruitjes'

De 'Ruiten' zijn weer helemaal hot. Deze modetrend zagen we al in de jaren 90, maar nu is die terug van weggeweest. Dat de Schotse print weer helemaal in is, wil niet zeggen dat iedereen het gaat opvolgen. Maar geloof het of niet: alle winkels hangen vol met deze trendy print.

De ruit is back

Veel mensen moeten vooral denken aan de Amerikaanse schoolrokjes, rokken van Schotten of ze horen de doedelzakken al spelen wanneer ze aan de ruit denken. Máár deze print kan gewoon niet in je kledingkast ontbreken. De ruit is weergekeerd en niet zo een beetje ook. De beroemde Schotse print vind je overal in terug: niet alleen in de klassieke rood-zwarte stijl, maar in allerlei kleuren en formaten. Wij zijn mega blij dat deze print back is, want hij is super stijlvol!

Hoe draag je het?

De ruit is er in verschillende variaties en op elk fashion item vind je deze print wel terug. Dus wat je stijl ook is, er is vast wel een geruit kledingstuk dat bij jouw stijl past.

Eigenwijs of basic

Steeds vaker zie je dat mensen print op print dragen. Dat kan ook met de ruit: lekker eigenwijs en opvallend! Je moet het durven te dragen. Als jij dit iets teveel van het goede vind, dan kun je het ook simpel houden. Draag dan op een basic outfit een comfortabele poncho of sjaal met ruitmotief. Een geruite tas op je basic outfit staat ook super modieus!

Casual of zakelijk

Ben je meer van de casual stijl, dan kan je een rood geruite blouse voor dames combineren met een jeans en paar sneakers. Heb je een formele afspraak en wil je je zakelijk kleden, dan is een geruit pak de juiste keuze.

Date night

De ruit is ook een leuke optie voor een date night. Is de date wat meer casual? Combineer dan een ruiten blazer met een jeans en een paar pumps. Love it!

Hou je van extra, ga dan voor een 'uitdagende' ruit op ruit outfit. Is het een zakelijke date, draag dan een geruit mannenpak.

Terug naar Trend watch