Menu
Kleding bestellen - Pakketjes die je het liefst vandaag al wil ontvangen

Er wordt steeds meer geëist van bezorgdiensten; consumenten hebben hun bestelling het liefst dezelfde dag nog in huis. Denk aan consumenten die een outfit shoppen voor het feestje wat zij in de avond hebben, of consumenten die een verloopstukje zoeken voor hun laptop als zij de volgende dag een presentatie moeten geven. Deze vorm van luxe, same day delivery, wordt door een groeiend aantal webshops aangeboden. Bestellingen die men voor 11.00 uur plaatst, worden in de avond geleverd. Het op dezelfde dag bezorgen van bestellingen zien we al langer, denk aan same day delivery van food producten. Hoe vaak bestel jij je fashion items online?

Vandaag besteld morgen in huis de norm

Voor webwinkel eigenaren is vandaag besteld morgen in huis de norm. Wie zich hier niet aan conformeert zal al snel opmerken, dat het aantal bestellingen terugloopt. Bij het vergelijken van kleding in verschillende webshops is de levertijd een van de aspecten waar de consument naar kijkt. Doordat het aanbod aan webshops de afgelopen jaren fors is toegenomen, zal een consument altijd een alternatief vinden voor een product bij een webshop die deze sneller kan leveren. Is de levertijd van een webshop voor jou een van de factoren waarop je let bij het plaatsen van een online bestelling? In lijn met deze trend ligt het gegeven, dat de consument ook een product wat in de avond besteld wordt een volgende dag wil ontvangen. Daar waar voorheen uitsluitend bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst werden, de volgende dag kon worden geleverd.

Bezorging binnen het afgesproken tijdvak

De meeste bezorgdiensten werken met een tijdvak van een paar uur, waarbinnen het pakket bij de consument wordt afgeleverd. Hoe vaak maak jij het mee, dat dit tijdvak niet gehaald wordt door de bezorgdienst? Het zorgt vaak voor grote ergernissen, daar je bewust thuis bent gebleven tijdens het aangegeven tijdvak. Daar komt bij dat je buiten het afgesproken tijdvak om wellicht andere afspraken gepland hebt, waardoor je de bezorgdienst alsnog misloopt. Zeker in de laatste maanden van het jaar wordt het tijdvak lang niet altijd gehaald door de drukte bij bezorgdiensten. Om er zeker van te zijn dat je pakket op tijd in huis is, doe je er verstandig aan te kiezen voor een webshop die samenwerkt met een betrouwbare bezorgpartner. En deze webshops vind je natuurlijk via onze vergelijker.

Terug naar Tips & Tricks
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.